Stwierdziłem, że temat ten będzie najodpowiedniejszym miejscem do zainicjowania kwestii zawartej w tytule. Forum to nie było dla mnie zwykłym miejscem wymieniania poglądów na temat gry. Stało się dla mnie drugim domem, który oferował swą pomoc i przyjaźń w każdej zaistniałej sytuacji. Zostałem przyjęty w progi G.Up z otwartymi ramionami, za co dziękuję przede wszystkim Administracji jak i również wszystkim znajomym, którzy zawsze byli dla mnie motywacją i inspiracją do dalszej pracy. Nie odchodzę jednak z pustymi rękoma. Prowadziłem działalnośc w Zakonie, który tworzyłem z myslą o jego członkach; aktywnie uczestniczyłem w życiu Leśników, za co powinienem podziękowac ich aktualnemu przywódcy, który zawsze służył radą i pomagał w realizacji własnych pomysłów; dzieliłem się z Wami owocami mojej chorej wyobraźni w postaci opowiadań, które chyba co po niektórych wciągnęły; brałem udział w wydaniu pierwszego numeru "Wieści z Nordmaru" oraz wzbogaciłem Redakcję o jeden artykuł, który sprostował mi Jodełko, za co również dziękuję.
Nie dokonałbym tego wszystkiego bez ludzi tworzących klimat tej strony. Mowię tu m.in. o Rangizie, Goranie, Aksamisie, Dudekkssie, Nekromancie Boomie i wielu innych oraz oczywiście Administracji, bez której nie mógłbym istniec.
Chciałem również podziękowac Morgahardowi, który mi pokazał czym jest piękna muzyka hehe.
Podsumówując moją wypowiedź, jeszcze raz chciałem się z Wami pożegnac. Mam nadzieję, że uczyniłem coś dobrego dla forum i nie zostanę zapomniany nazajutrz przez moich znajomych. Jeszcze raz dziękuję za motywacje i inspiracje, bez których niczego z wyżej wymienionych rzeczy nie udałoby mi się osiągnąc.
Jestem zadowolony, że poznałem takich ludzi.
Mój ostatni apel do Zakonników. Wybierzcie nowego Mistrza i nie pozwólcie, by Zakon upadł. Dziękuję!
Bywajcie!
Nie dokonałbym tego wszystkiego bez ludzi tworzących klimat tej strony. Mowię tu m.in. o Rangizie, Goranie, Aksamisie, Dudekkssie, Nekromancie Boomie i wielu innych oraz oczywiście Administracji, bez której nie mógłbym istniec.
Chciałem również podziękowac Morgahardowi, który mi pokazał czym jest piękna muzyka hehe.
Podsumówując moją wypowiedź, jeszcze raz chciałem się z Wami pożegnac. Mam nadzieję, że uczyniłem coś dobrego dla forum i nie zostanę zapomniany nazajutrz przez moich znajomych. Jeszcze raz dziękuję za motywacje i inspiracje, bez których niczego z wyżej wymienionych rzeczy nie udałoby mi się osiągnąc.
Jestem zadowolony, że poznałem takich ludzi.
Mój ostatni apel do Zakonników. Wybierzcie nowego Mistrza i nie pozwólcie, by Zakon upadł. Dziękuję!
Bywajcie!