Pożegnanie

Kraver Lynch

Weteran
Weteran
Redakcja
Stwierdziłem, że temat ten będzie najodpowiedniejszym miejscem do zainicjowania kwestii zawartej w tytule. Forum to nie było dla mnie zwykłym miejscem wymieniania poglądów na temat gry. Stało się dla mnie drugim domem, który oferował swą pomoc i przyjaźń w każdej zaistniałej sytuacji. Zostałem przyjęty w progi G.Up z otwartymi ramionami, za co dziękuję przede wszystkim Administracji jak i również wszystkim znajomym, którzy zawsze byli dla mnie motywacją i inspiracją do dalszej pracy. Nie odchodzę jednak z pustymi rękoma. Prowadziłem działalnośc w Zakonie, który tworzyłem z myslą o jego członkach; aktywnie uczestniczyłem w życiu Leśników, za co powinienem podziękowac ich aktualnemu przywódcy, który zawsze służył radą i pomagał w realizacji własnych pomysłów; dzieliłem się z Wami owocami mojej chorej wyobraźni w postaci opowiadań, które chyba co po niektórych wciągnęły; brałem udział w wydaniu pierwszego numeru "Wieści z Nordmaru" oraz wzbogaciłem Redakcję o jeden artykuł, który sprostował mi Jodełko, za co również dziękuję.
Nie dokonałbym tego wszystkiego bez ludzi tworzących klimat tej strony. Mowię tu m.in. o Rangizie, Goranie, Aksamisie, Dudekkssie, Nekromancie Boomie i wielu innych oraz oczywiście Administracji, bez której nie mógłbym istniec.
Chciałem również podziękowac Morgahardowi, który mi pokazał czym jest piękna muzyka hehe.
Podsumówując moją wypowiedź, jeszcze raz chciałem się z Wami pożegnac. Mam nadzieję, że uczyniłem coś dobrego dla forum i nie zostanę zapomniany nazajutrz przez moich znajomych. Jeszcze raz dziękuję za motywacje i inspiracje, bez których niczego z wyżej wymienionych rzeczy nie udałoby mi się osiągnąc.
Jestem zadowolony, że poznałem takich ludzi.

Mój ostatni apel do Zakonników. Wybierzcie nowego Mistrza i nie pozwólcie, by Zakon upadł. Dziękuję!
Bywajcie!

T

Thran

Guest
No nie KL nie rób jaj i zostań proszę cię bo Kyroge się na mnie obrazi i będzie źle najpierw Goran teraz ty no nie odchodź please :(

Akasemis

Member
KL czemu odchodzisz, coś się stało?
Tak, pamiętam te chwilę jak z tobą rozmawiałem...co się stało że się żegnasz?

Czy jeszcze wrócisz?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Szkoda, że żegna się z nami taka osoba jak ty. Jesteś wzorowym userem. Twoje opowiadania zmniejszyły monopol Booma. Dobrze spełniałeś funkcję Wielkiego Mistrza Zakonu (podźwignąłeś go wraz z komturami z dołka). Zapowiadałeś się na dobrego redaktora...Na pewno wiele zdziałałbyś jeszcze i daleko byś zaszedł, jeśli zostałbyś z nami dłużej. Fajnie się z tobą dyskutowało na shoutboxie.
Przyznam szczerze, że jestem dumny z tego, że byłem twoim "przewodnikiem i pierwszym przyjacielem (chyba pierwszym)" na forum :).
Życzę ci powodzenia w wojsku i sukcesów w życiu. Wpadaj od czasu do czasu :). Żegnam...

P.S. Będę płakał :(

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No cóż.. Byłeś moim wzorem na forum. Zawsze pisałeś sensowne posty, wciągające opowiadania, prowadziłeś zakon... Było tego na prawdę dużo. Miałem nawet okazję z tobą rozmawiać. Jesteś porządnym człowiekiem. Mógłbym tu wymieniać wiele twoich zalet itp.. Mam nadzieję że jeszcze tu kiedyś wrócisz ; ). Żegnam :(.

daria

Szejn
Weteran
Cóż, nasza Administracja raczej nie popiera takich tematów... Jak co, to piszcie na gg i PW... Pamiętam jak ktoś założył taki temat i Administracja była niezadowolona, więc myślę, że temat można już zamknąć, bo przecież nie będziemy się na forum żegnać... Przykro nam bardzo, że odchodzisz, bo wygrałeś chyba nawet konkurs na usera roku, czy coś podobnego, a to świadczy o Twojej wartości...

BTW. KL, napisz do mnie na gg jak będziesz... Muszę z Tobą poGGadać ;)

Do góry Bottom