Pierwsza Kopalnia

Status
Zamknięty.

krzych mag

Member
tutaj napiszcie co zobaczyliście po wejsciu do pierwszej zawalonej kopalni niedaleko miesca wymiany
mam problem bo wchodze tam kodem K no i pokazuje sie ładowanie ale potem jest tylko czerń
oświetliłem większość jaskini ale dalej była tylko niekończąca się przestrzeń

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
yyy no jeśli nawet byśmy tam "wniknęli" to zobaczylibyśmy to samo raczej >< a że jest niekończąca się przestrzeń to nie dziwota.. po prostu nic tam nie ma bo nie jest zrobione, nie? normalny (nie czitujący, grający uczciwie) gracz nie łazi na kodach i nie sprawdza każdego zakamarka czitem, bo logiczne jest że jak tylko czitem wejść się da to nic tam ni ma...

btw pohamuj się z takimi tematami... taka rada ode mnie...

Potak

Member
Drago, ja też tam kiedyś wszedłem i to nie na kodach ;) Tylko za pomocą Chrząszcza :D Wtedy jak mi się udało to zrobić i na dodatek widziałem, że się ładuje mi kopalnia myślałem, że znalazłem coś nowego w Gothicu, czego jeszcze nikt nie znalazł :p Oczywiście załadowała mi się kopalnia i pustka czarna dookoła :) Napisałem na forum o tym, ale nie pamiętam czy ktoś wtedy mi odpisał w tym temacie :p A było to ze 3 lata temu, jak nie więcej :p Wiem, że był to jeden z moich pierwszysch tematów na g.up :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom