Pierścienie I Naszyjniki

Status
Zamknięty.

bredpl

Member
Mam kolejne pytanie, gdzie mogę znaleść jakieś super fajne naszyjniki i pieścienie takie które dodają dużo jakiś ciekawych rzeczy :) np. pierścień który dodaje dużo siły (proszę o pierścienie które dodają jak najwięcej się da). ;)

Tak samo z naszyjnikami, proszę o napisanie gdzie się ten obiekt znajduje i ile dodaje po założeniu. :D

Czekam na odpowiedzi, a jak ktoś zna kilka takich miejsc z fajnymi pierścieniami i z naszyjnikami to niech wypisze wszystkie. :)

Pozdrawiam ;)

bredpl

Member
Pierścienie i naszyjniki są, tylko nie ma ich położenia, szkoda. <_<

Czy ktoś może napisać gdzie te pierścienie można znaleść a szczególnie te najciekawsze. Jak by ktoś mógł to niech napisze ich położenie. :)

To są jak się domyślam wszystkie, prawda?, czy są jednak jakieś jeszcze nie opisane, proszę o odpowiedź. Jeśli się takie znajdą (nie opisane, nigdzie) to proszę o nich napisać i gdzie się znajdują, mam wrażenie że jednak są takie. :D

black.snake

New Member
Pierścienie pojawiają się wraz z przebiegiem gry np. Gomez ma naszyjnik chyba coś takiego jak 7 obrony przed ogniem, strzałami, magią i przed ciosami(nie wiem czy to sie tak nazywa czy inaczej bo w G1 niegrałem już chyba z 7 miesięcy zato w G3 teraz se gram).

W pierszym roździale są słabe pierścienie i naszyjniki niestety narazie nie podam ci miejsca wszystkich bo jest ich dużo za dużo a nie ktroe się dwoją i troją, więc możesz trafić na niego już w 1 roździale a możesz na niego trafić pierwszy raz dopiero w 4 roździale dlatego miejsca jest trudno podać.

Z MISJI I LUDZI

10 PŻ - ma ryzowy ksiąnże
5 zręczności - ma mordrag gdy prowadzi nas do NO
5 siły - jak oddaż Miltenowi list

HANDEL

CRONOS w pierwszym roździale

10PŻ - 180 bryłek ( B )
5 siły - 160 B
10 mana - 200 B
5 zręczności - 160 B

Na razie to wszystko sprobuje podac wiecej

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Dla mnie najlepszy jest Większy Pierścień Niezwyciężoności:

Ochrona Przed Magią - 3

Ochrona Przed Ogniem - 5

Ochrona Przed Pociskami - 10

Ochrona Przed Bronią - 10

Wartość - 1000

Ma go Gomez, pod koniec gry możesz go zabić i mu zabrać... ktoś jeszcze miał ten pierścień tylko nie pamiętam kto :(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom