Pierścień Z Klasztoru

Status
Zamknięty.

lee115

Member
Pamiętam że jak jeszcze dawniej grałem to jeden z artefaktów adanosa był w klasztorze magów ognia niestety teraz nie pamiętam gdzie on był myślałem że w tej dziwnej książce na samym dole biblioteki ale jak do niej podchodzę to mówi nie jesteś na to gotowy pomuszczie. I jeszcze jedno wiecie może skąd wziąśc zwój który będzie błogosławił miecze.

Karpielek

VIP
VIP
CYTAT
Pamiętam że jak jeszcze dawniej grałem to jeden z artefaktów adanosa był w klasztorze magów ognia

Zapewne coś ci się pomyliło ;) Pierścień Adanosa nie znajduję się w klasztorze. Na samym dole biblioteki Magów Ognia, są kroniki dominacji, z których dowiesz się gdzie znajduje się pierścień, niestety nie pamiętam warunku ich przeczytania.
Co do twojego drugiego pytania ja znalazłem zwój "Błogosławiony Oręż" na pustyni w Świątyni Mora Sul lub Alschedim, ale wydaje mi się, że jest on losowy. Szkoda jednak zachodu na jakie szukanie, ponieważ on dodaje to twojej broni +10 obrażeń, więc nic zadowalającego.
Pozdrawiam ;)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
CYTAT
pomuszczie

Weź zainstaluj Mozillę albo pisz w Wordzie.

Ale do rzeczy. Warunki przeczytania Kronik Dominacji to:
1. Pogadanie z Myxirem w ruinach Al-Shedim na temat ostatniego artefaktu, który został wywieziony do "Ziemi Przodków" (Nordmar).
2. Rozmowa z opiekunem biblioteki w Klasztorze (imienia nie pamiętam, jeden z Magów). Po tym schodzisz i czytasz. Na koniec jeszcze mała niespodzianka, ale nie będę Cię ostrzegał, bo stracisz przyjemność z gry ;).

Ave

GOFER152

Member
Zwój do błogosławienia jest w Al-Shedim , mówi o nim jeden z magów wody przy świątyni , ale i tak nie mogłem nim pobłogosławić miecza mistrzowskiego , niby zwój znika z ekwipunku po błogosławieństwie ale staty miecza się nie zmieniają , pewnie bug , grałem na 1.6 może 1.7 to naprawił.

lee115

Member
Mówicie że zwój jest w Al-Shedim a ja przeszukałem całą świątynie i ruiny i go nie znalazłem możecie podać dokładniejszą lokalizacje?

Karpielek

VIP
VIP
O ile pamiętam zwój powinien być w zamknięty w skrzyni z trudnym zamkiem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom