Ech, mam problem. 1 rozdział GII NK. Dopiero wszedłem do miasta, kupiłem se/sobie krótki miecz i... Dobra. Gdzoe znajdę pierścień siły w GII Noc Kruka? Jest w Khorinis? I gdzie można go kupić?
:/ Od Regisa daje +5 obrony, a nie siły :/
...
Już wiem, gdzie jest! Gdzieś w quescie, coś o owcy Akila trza obrócić się tyłem do jaskini i iść cały czas koło prawej góry. I gdzieś wchodzi się i tam jest piescień siły +10 czy +5...
Jest bodajże i Amulet i Pierścien siły ale nie w Khorinis tylko ... Pod Khorinis a dokładnie w gildii Złodziei jedna ze Skrzyń Pamiętam że Kod na Wytrych zaczynał sie od
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.