Kupuj lepszego PC bo PS3 śmierdzi.
Ty śmierdzisz, nie znasz się to się nie odzywaj -.-
Ogólnie xbox wypiera PS3. Zamiast PS3 to ja wolałbym kupić PS2 (mam PS2 i xbox360 w domu^^ Swojego czasu miałem PSP ale ukradli mi oO).
Człowieku, nie znasz się a mówisz jak byś pozjadał wszystkie rozumy. Sam mam Xboxa i wiem, że jeszcze rok może dwa i ustąpi miejsca ps 3. Blu Rey i gry hity zmiotą 360, taka jest prawda. I mógłbyś się tak nie jarać tymi swoimi uber konsolami? Co nas to obchodzi że miałeś psp, skoro to nie jest temat o tym ? Takie nędzne pisanie nie na temat.
POZA TYM CO WY DO CHOLERY PORÓWNUJECIE PS3 I PSP, normalni jesteście ?
PSP to BALAS, którego DS zjada na śniadanie...
Arminas kupuj tv i ps 3. Pomijając fakt, że na nim też możesz sprawdzać internet, masz internet za darmo (na xboxie płaci się za golda), blu reya, masę najlepszych tytułów, jedyna wada to słaby pad, ale są przejsciówki na ten majstersztyk z xboxa 360 :>
Tytuły godne polecenia ?
Uncharted, GOd Of War 3, na pewno CoD MW 2 który wyjdzie, Gran Turismo i inne exclusivy, popatrz trochę w internecie.
PCet jest dobry jeżeli znasz się na tym, złożyć zestaw za 4 tysiące przy tym tracąc bez sensownie kilka stów mija się z celem. trzeba składać z głową, a nie wybierać komponenty za tysiące złotych po to żeby coś ci muliło.
Bierz konsole, zaraz ludzie mnie pobiją za to, jednak mam swoje zdanie i nic tego nie zmieni.
PS. Dobrego peceta złożysz obecnie za 2000zł-2500zł płacić 4000 zł to przesada