Patty

Status
Zamknięty.

traB

New Member
Witam.
Ma ktos pojecie gdzie Romanov zamknal Patty? W Q z grobami wybralem druga opcje i pozbylem sie kolesia. Z trupa zabralem klucz do celi, tylko gdzie cela?

Kacperex

KacŚpioszek
W najwyższej celi, w ruinach.
Niedaleko Romanova. Tam gdzie lata pełno szkieletów, jakby po ruinach jakieś budowli.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Jak idziesz na zachodnie wybrzeże, to pierwsze ruiny (był tam jeden z pierścieni wasala), tam znajdziesz celę.

traB

New Member
Dzieki znalazlem. W sumie nie wiem jakim cudem pominalem to pomieszczenie. Widzialem wczesniejsze tematy odnosnie otwierania zamkow, wiec dodam ,ze jak sie tam Patty odda mape jej staruszka, to moze nas nauczyc otwierania 3lvl.

Ser

New Member
Hmm, nie mogę znaleść tej celi nawet z waszymi wskazówkami... Mogli byście wytłumaczyć lepiej? Albo nawet zrobić screena mapy i tej celi. Z góry dzięki.

bimber12345

Member
dobra jak stoisz przy truchle Romanova to wracasz tą samą drogą, która przyszedłeś. Pierwsza wieża, która napotkasz omijasz, druga także. Ale miedzy tą drugą w miejscem, w którym Cię pozostawił tamten pirat po prawej będzie lekkie zejście w dół(schody) jak zejdziesz te 10 schodków to na lewo będą drzwi. A za nimi Patty. Mam nadzieje, że starczy. Jak nie to dam mapę.....

Ser

New Member
Zdaje mi się że znalazłem schody o które ci chodzi, ale tam nie ma Patty... Całe te ruiny przeszedłem już 30 razy... Screen był by naprawdę pomocny.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom