Patronat Nad Grą Gothic 3: Zmierzch Bogów

Status
Zamknięty.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zgrozo, a byłem dziś w Empiku i mijałem się z pudełkiem :<
Super Kacpi, na prawdę fajna sprawa :)

Broother

Member
Czyli możemy spodziewać się kilku nowych userów w najbliższym czasie ;) Takie logo na pudełku, to wielkie osiągnięcie. Moglibyście dać link do tego loga (nie mogę znaleźć) :p Muszę gdzieś wynaleźć gierkę, jak ktoś ma to mile widziane zdjęcia.

GOFER152

Member
Czapki z głów Kochani , nie każde forum może się poszczycić takim uznaniem . Naprawde głębokie wyrazy szacunku dla Kacpiego i całej redakcji.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Cóż można dodać, oczywiście gratuluje;
Portalowi wyróżnienia,
Administracji trzymania wszystkiego w ładzie i składzie.
Userom tego że są i dają administracji pracę :]

Oby ten sukces spotkał nas również przy premierze G4 :]

PS.
Yeed, wyręczam Cię :]
Oto ta okładka ZB z naszym logiem.
http://www.upimg.eu/upload/photo/upimg.eu26128.jpg

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Hahahahaha :lol:
Usłyszeć o tym a zobaczyć to dwie różne rzeczy, jeszcze tylko muszę to widzieć na żywo, albo i nawet kupić grę by być w pełni szczęśliwym.
Jeszcze raz wielkie gratulacje.

A pomyślcie sobie ilu takich młodych userów kupi sobie gierkę, zobaczy logo naszego forum i pomyśli - "to polska strona o Gothicu, chyba do niej zajrzę", a potem się zarejestruje.

Możemy być dumni. GUp to takie małe miasto :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No....niestety google udupiło nas, więc ten sukces związany z nowymi userami przejdzie trochę bokiem.....sami wiecie o co chodzi

Kacperex

KacŚpioszek
A no niestety, ale liczę, że ten motyw nie bedzie trwał już zbyt vdługo. Zostaliśmy wrzuceni do sandboxa - kara od google, za ni ewiadomo co. :/

Serail

New Member
CYTAT
No....niestety google udupiło nas, więc ten sukces związany z nowymi userami przejdzie trochę bokiem.....sami wiecie o co chodzi

przynajmniej teraz Tawerna znów jest wysoko. ;]

Ale musze wam przyznać, że na bieżąco obserwuje polskie portale o Gothicu i jako kolega po fachu redaktorów i moderatorów tego portalu muszę przyznać, że zasłużyliście na ten zaszczyt. Good work.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Stoimy koło eski, i onet.pl, Brawo, panowie, wielkie Brawo! :]

Szkoda że byłem leniem i nie zachciało mi się zrobić loga :p

daria

Szejn
Weteran
Viktor a co zazdrościsz?? Idź do empiku i się przekonaj, a wtedy Ci będzie łyso... Masz jakieś podstawy, żeby twierdzić, że to ściema?? Nie wiem jak to udowodnisz, bo ślepi to my nie jesteśmy... Powiesz nam, że nie ma loga, skoro my je widzimy na pudełku W SKLEPIE???!

To tylko prowokacja... Takich jak Ty, to od neta odciąć.

E

Electric_Dragon

Guest
no pudełko nigdy nie miało białych pasków. Zależy w sumie od wydawcy. Naklejka z patronami medialnymi znajduje się na folii, w którą opakowane jest pudełko jak mniemam. :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie jestem pewien czy na każdym pudełku z gra jest logo....ale z pewnością w tych sprzedawanych w Empiku powinno być.
A co szczerości na temat patronatu nad gra...to jest ono niepodważalne osobiście wiem, że były prowadzone rozmowy z CDP i wiem, że Kacperex nie ma powodów by kłamać....natomiast takie glonojady pokroju Victora...są spodziewaną reakcją ze strony któregoś z sąsiadujących nam for, które nie potrafi jak zwykle zachować ani krzty kultury. Tyle na ten temat

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ja już kupiłem grę w Empiku i z dumą zobaczyłem nasze logo ;)
Niedługo wrzucę zdjęcię :p

OK, już mam. Oto zdjęcie ! Trochę słaba jakość, ale robione komórką :(
okadkag3zbql2.jpg

Pozdrawiam

wisnia

Member
No nie mogę, aż jutro się do Empiku wybiorę żeby to zobaczyć xD
No ale GZ wielkie.
Edit..
Dzięki Elessar za zdjęcie :)

Edit2...
Faktycznie lekko niewidoczny napis gothic.org.pl ale jak to powiedzial Feo: CYTAT
jak ktoś chce to przeczyta :]

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Wypowiedz Vicora była żenująca i pewnie w nieświadomości strzelił gafę, bo Gothic Site ma kompletnie inne logo niż to które umieścił na okładce.

Co do samego pudełka, to dziś specjalnie się z zajęć urwałem by iść podziwiać logo, szkoda tylko że sam adres jest z lekka słabo widoczny, ale jak ktoś chce to przeczyta :]

Cóż mogę powiedzieć, nie każdy portal o danej grze miał zaszczyt umieścić swoje logo na pudełku gry, nam się udało i teraz przychodzą zazdrośnicy i wciskają nam kit :)

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Eee tam, zbyt drętwo podeszliście do sprawy, to akurat było ciekawe (bo ten pasek naprawdę wyglądał, jakby był żywcem wklejony w paincie :D), a przynajmniej u mnie spowodowało to lekki uśmiech, ot taka wypowiedź z jajkiem.
A pamiętacie jego podpis (adres do jakiejś tam oberży gothic)? Takiego forum nawet nie ma. Po prostu gość robił sobie jaja, wszystko. Ja podszedłem do tego na luzie, a nie na tej zasadzie "co, zazdrościsz?!". Nawet jeśli nam ktoś zazdrości to chyba fajne uczucie wiedzieć, że utrzymuje się od kogoś wyższą pozycję i jest się spostrzeganym jako tego "lepszego" :p

Możecie mnie mieszać za tę wypowiedź z błotem, pozdrawiam :)

Edit:

Proponuję dać sobie siana z Vickorem i dać możliwość wypowiedzi osobom, które chcą coś jeszcze powiedzieć na temat patronantu.

@Down:

Też mimo wszystko bym w to uwierzył, nie ma powodu, dla którego miałbym nie wierzyć naszemu adminowi :)

Phantom Lord

Active Member
Nie przyczepiam się do Victora, po prostu odczułem, że uznał Kaca za kłamce i spytałem się, czy właśnie taki miał zamysł. Ja np.: mimo, że ta naklejka nie wyglądała przekonywająco, Kacowi w takiej sprawie uwierzyłbym mimo wszystko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom