Patche&programik ;>

Status
Zamknięty.

H3mP

New Member
1.Jak odinstalować patche które zainstalowalem do g3? bo grzebałem ale niestety i tak nie odinstalowalem ;/
2.Jest jakiś program do zaniżania wymagań ? G3 mi sie zajebiscie tnie na ładnym kompie a wiec taki programik mi sie przyda :>

H3mP

New Member
Właśnie nie pisał bym tego tematu gdybym nie próbował kilka razy , już prubowałem i 2x odinstalowywałem gierke i nadal po zainstalowaniu są ;|

Wysoki93

Active Member
Po odinstalowaniu gry upewnij się, że nie pozostał folder z grą. Czasami tak jest i należy go usunąć. Uaktualnień żadnych nie wgrywasz późnisz, prawda? ;-)

H3mP

New Member
Puzniej ogarne z folderem bo narazie porzyczyłem płytke ;q . Więc czy to możliwe że G3 muli mi od patchów? A może od kompa w co wątpie

3,00GB Ram
Nvidia 7600 GS 256 MB
2x2,8GHZ

Co dziwne , gdy kupiłem kompa 2 lata temu na świeżo to G3 mi chodził plynnie ,świetnie i poprostu mua , 0 laga a teraz coś się stało to zrobilem formata lecz problem nadal zostaje ten sam , a i jeśli chodzi o wiatraki i wnętrze to dokladnie przeczyscilem i nadal się troche tnie :eek: :< Więc może znacie tego przyczyne?

@Edit
O i jeszcze dodam czy jest różnica między płynnościa przegrywki a orginału? ;q

Wysoki93

Active Member
Ogarnąć folder możesz i bez płytki ;)

Odnośnie wymagań G3 powinieneś pytać w tym temacie:
http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=13750
Co do patchów to ostatni z nich może pogorszyć stabilność - wcześniejsze łatki są przydatne. Co do sprzętu to G3 powinien chodzić na średnich detalach bez żadnej przycinki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom