Witam! Jestem nowy na tym forum (Yo! XD) Więc tak jestem fanem Gothic'a i wstyd się przyznać G3 nie przeszedłem zachodziłem w miarę daleko i mi się znudziło ale znowu zamierzam grać i tera postaram się przejść.. Cóż w G3 grałem jako wojownik z tarczą ale teraz chciał bym "pomachać" 2H bronią ale jak tak kiedyś dla picu powalczyłem nim to atakowałem wolno no i ogólnie ciężko mi to szło dlatego moje 1 pytanie czy jak się nauczy walczyć 2h bronią to czy to będzie "kosa" na orków wilki(tych nie lubię ) czy lepiej dać sobie spokój?? Moje następne pytanie hm pewnie usłyszę, że warto (bo to jednak 2h więc obrażenie mocne będą ) to gdzie mogę znaleźć miecz demona?? I moje kolejne pytanie gdy ostatnio grałem w G3 to dawałem w siłę oraz zdrowie w wytrzymałość nie, więc prosił bym o taką podpowiedź czy warto w wytrzymałość dawać (pewnie tak) i czy większą wagę dawać na zdrowie wytrzymałość czy siłę??? I moje ostatnie pytanie jaką macie taktykę (jako wojownik) na trolle, gargulce, ogry, wilki i dziki o te mi tylko chodzi (nie wiem czemu ale z wilkiem mam największe problem dzik nie tak bardzo bo staram się z kuszy je załatwiać ale to jednak problem jak jest ich więcej)
Dziękuję za przeczytanie i z góry dzięki za odpowiedzi Pewnie z tych pytań myślicie, że nic nie wiem o G3 ale niestety to prawda Pozdrawiam Dawid...
Dziękuję za przeczytanie i z góry dzięki za odpowiedzi Pewnie z tych pytań myślicie, że nic nie wiem o G3 ale niestety to prawda Pozdrawiam Dawid...