Pare Pytań

Status
Zamknięty.

TheDawid

New Member
Witam! Jestem nowy na tym forum (Yo! XD) Więc tak jestem fanem Gothic'a i wstyd się przyznać G3 nie przeszedłem :p zachodziłem w miarę daleko i mi się znudziło ale znowu zamierzam grać i tera postaram się przejść.. Cóż w G3 grałem jako wojownik z tarczą ale teraz chciał bym "pomachać" 2H bronią ale jak tak kiedyś dla picu powalczyłem nim to atakowałem wolno no i ogólnie ciężko mi to szło dlatego moje 1 pytanie czy jak się nauczy walczyć 2h bronią to czy to będzie "kosa" na orków wilki(tych nie lubię :) ) czy lepiej dać sobie spokój?? Moje następne pytanie hm pewnie usłyszę, że warto (bo to jednak 2h więc obrażenie mocne będą:) ) to gdzie mogę znaleźć miecz demona?? I moje kolejne pytanie gdy ostatnio grałem w G3 to dawałem w siłę oraz zdrowie w wytrzymałość nie, więc prosił bym o taką podpowiedź czy warto w wytrzymałość dawać (pewnie tak) i czy większą wagę dawać na zdrowie wytrzymałość czy siłę??? I moje ostatnie pytanie jaką macie taktykę (jako wojownik) na trolle, gargulce, ogry, wilki i dziki o te mi tylko chodzi (nie wiem czemu ale z wilkiem mam największe problem dzik nie tak bardzo bo staram się z kuszy je załatwiać ale to jednak problem jak jest ich więcej)

Dziękuję za przeczytanie i z góry dzięki za odpowiedzi Pewnie z tych pytań myślicie, że nic nie wiem o G3 ale niestety to prawda :) Pozdrawiam Dawid...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
broń 2H jest w miarę dobra lecz powolna :) ale za to jak się uda wyprowadzić ciosy to przeciwnik zostaje pokonany a jeśli chodzi o dalsze rozwoje typu Duży Oręż II , Duży Oręż III to nic nie daje poza tmy że można nosić inne bronie dwuręczne. Co do mieczu demona to nie opłaca się go szukać bo po primo potrzeba na to aż 666 siły (co z jego obrażeniami to za dużo) a po secundo jest dużo lepszy miecz od niego np. miecz Przodków (chyba jest dwuręczny nie pamiętam)

Na orki ,wilki to najlepiej z tarczą bo ponieważ chroni a po drugie masz szansę wyprowadzić szybkie ataki a potem znowu za tarczą :)

W wytrzymałośc nie warto dawać ponieważ znajdziemy w grze dużo piersćieni dodający do wytrzymałości a do zywotności bardzo mało i chyba odpowiedź zarzuca się sama na siebie.

Moją taktyką na trolle i inne tego typu bestie było ostrzelania ich z łuku/kuszy a gdy podejdzie to bronić się i szybkie ataki.

Pzdr Szkelo

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom