Pancerze I Zatrute Ostrze

Status
Zamknięty.

Misiu69

New Member
Hejka, znowu ja. : ) Otóż gram dalej, właśnie przyprowadziłem Inoga do Anoga i ulepszałem wyposażenie. Mam mały problemik, kupiec Jorgen (ten pasterz co zleca nam zadanie żeby zabvić 10 krów Thobarta) nie chce sprzedac mi zbroi. cały czas mówi, że muszą sobie zasłużyć, a na ekranie wyświetla się że trzeba mieć 25, lub 50 procent. Nie piszę nawet czego. Teraz mam w Silden 25 reputacji a u buntowników 50 i nie mogę kupić zbroi.. Może jeszcze ktoś sprzedaje? To bug? Mam najnowszą łatę, wszystko oryginałki gram od wczoraj..
Druga sprawa: kto naucza jak zatruwać ostrze?

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
a jaka to zbroja jeśli assasyna nordmarczyka czy najemnika to lipa :p
zatruwać miecze uczą assasyni na Varrancie ale tam raczej nie pujdziesz :p

Bury_Zenek

Rycerz Wody
w geldern sprzedaje jeden kupiec zbroje assasyna. idź do Vengradu i do sali tronowej tam jest wyjście na taras i przy tym wyjściu jest najlepsza zbroja paladyna (chyba tam albo gdzieś w tych okolicach)

michal0605

New Member
Mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi, za tego malego off-topa. Misku moj drogi, czy moglbys mi udostepnic swojego save, badz wyslac go na adres: michal0605@wp.pl ? Bylbym baaardzo wdzieczny.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom