Pancerz Tytanow

• Thread starter michal_banszel
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.

kristg19

New Member
jak zdobyc tarcze krola tytanow nieumiem znalezc drugiego napiersnika zeby otworzyc brame

zymek358

New Member
witam mam problem ze znalezieniem tarczy tytanów a mianowicie mam juz 2 popiersia jestem na miescu gdzie je trzeba położyć kłade i nic sie niedzieje niewiem co mam robić wydaje m sie ze po środku między jednym a drugim ołtażykiem są drzswi a za nimi tarcza ale one sie nieotwierają. mam na bank dwa popiersia z tej misji co robic?

olej

Member
"Następnie udaj się do gospody na tamie na wschód od obozu. Z tego miejsca podążaj drogą na północ. Po drodze powinieneś spotkać ogra. Po pewnym czasie po swojej prawej stronie zobaczysz poszukiwaną świątynię. Wejdź do niej i gdy dojdziesz do zarwanego mostu, przedostań się na drugą stronę za pomocą zaklęcia lewitacji. Przejdź do jaskini z lawą, a następnie udaj się do wschodniej części kompleksu podziemnego. Znajdziesz wtedy przy magicznej barierze popiołaka. Zabij go i zniszcz pole. Potem stocz nierówną walkę z 3 elitarnymi wojownikami jaszczuroludzi. Następnie udaj się drogą na prawo od wejścia i podnieś za pomocą dźwigni kratę. Potem przeskocz nad pułapką i zabierz popiersie. Następnie przeskocz nad kolcami, załatw dwóch elitarnych wojowników i idź w prawo. Dotrzesz do sarkofagów. za pomocą przemiany w łodzika przejdź na drugą stronę. Później dojdź do przepaści, na dnie której jest lawa, jednak przedtem użyj zaklęcia telekinezy na pobliskiej dźwigni, aby zapobiec swojej rychłej śmierci. Prze lewituj na drugą stronę i zabij popiołaka. Potem znowu użyj zaklęcia przemiany w łodzika i zabij elitarnego wojownika w pomieszczeniu z sarkofagiem. Zabierz drugi posąg i wróć do głównego holu. Umieść obydwa popiersia na ołtarzach i wejdź do ostatniego pomieszczenia w świątyni. Zabij Arcykapłana i zabierz Tarczę Władcy Tytanów."

Wydaje mi się, że mogłeś umieścić nieodpowiednie popiersie np. zabrane z innej świątyni i teraz masz taki problem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom