Pancerz Tytanow

• Thread starter michal_banszel
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
M

michal_banszel

Guest
Dostalem od lorda tytanów zadanie znalezienia wszystkich części jego pacerza. Mam wyszukać 5 kapłanów. Gdzie oni są?

Adrrr

New Member
"L" Klikasz na owe zadanie i mapa zadania, masz punkty i szukaj.
Korzystając z tematu to kto uczy walki mieczem powyżej 7 poziomu (NPC z miasta nie daje rady) aha i jestem w 4 rozdziale po stronie inkwizycji.

M

michal_banszel

Guest
Dostalem od lorda tytanów zadanie znalezienia wszystkich części jego pacerza. Mam wyszukać 5 kapłanów. Gdzie oni są?
Faktycznie, dzięki. Nie jestem ciągle przyzwyczajony do tych punktów na mapie ;) BTW mam znaleźć komendanta carlosa ale z tego co pamiętam on był razem z Mendozą w świątyni i rzucił się na mnie gdy menodza kazał mnie zabić. Nie jestem pewien tego na 100% ale w klasztorze go nie widzę...

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Carlos jest w miescie, w swiatyni to byl jakis bezimienny komendant.

Adrrr

New Member
Carlos siedzi w mieście i on daje ci list polecający chyba, proszę o pomoc ze skillem

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
nie jestem pewien czy jako inkwizycja można sie nauczyć wyżej; na pewno uczy Fincher z obozu na bagnach, ale nie wiem czy bedzie chcial Cię nauczyć

Adrrr

New Member
Właśnie w tym mój problem że nie chce nikt z Obozu poza Trolem

M

michal_banszel

Guest
Jestem w jaskini pod wulkanem w poszukiwaniiu tych części pancerza. Przeszukałem wszystko i znalazłem się w komnacie, gdzie trzeba się było dostać lewitacją nad lawą. Było tam trzech elitarnych i wyciągnąłem telekinezą popiersie z pomieszeni w którym po zdjęciu popiersia zamykają się kraty. Ale co dalej? Do otworzenia ściany potrzeba na ołtarzu dać dwa popiersia a ja mam tylko popiersie króla, jaszczóra, stare popiersie i jeszcze jedno i żadne nie pasują. Jest też krata za którą był jaszczur ale chyba da się ja otworzyc tylko od drugiej strony. Ktoś moze pomoc?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
musisz przebic sciane w korytarzu na prawo od tego pomieszczenia z jaszczurem i z drugiej strony tym czarem przemiany w to male stworzonko sie wslizgnac do tego pomieszczenia

M

michal_banszel

Guest
Faktycznie :) I co teraz? Bo wróciłem do pomieszczenia, gdzie niby jest miejsce na dwa popiersia ale i tak po położeniu dwóch popiersi króla nic się nie dzieje...

Granos

New Member
A ja mam taki problem, że byłem już w każdej ruinie i zebrałem 4 części zbroi i broń, ale nie mogę znaleźć 5 części zbroi... Może ktoś podpowiedzieć gdzie jest?

M

michal_banszel

Guest
Ja dopiero zdobyłem hełm :D

Tak czy inaczej...w świątyni, gdzie ów hełm się znajduje w dalszym ciągu nie potrafię otworzyć jednych drzwi. Hełm już mam ale ciągle pozostaje komnata w której należy położyć dwie statuetki na ołtarzu. Jakie należy tam dać? Dla lepszej orientacji powiem, że to jest ta sala, gdzie na środku jest kolumna z mapą a w rogu mur na który można wskoczyć. Po lewej stronie od wejścia jest brama, którą otwierają dwa posągi. Ale które?

jajus

New Member
Jestem w swiatyni do ktorej wchodzi sie z wodospadu i dochodze do momentu gdzie jest most zwodzony (screen) i takie glowne pomieszczenie z brama. Aktywaowalem juz 2 korby i otworzylem 2 sciany tej glownej bramy (screen) lecz nie wiem jak spuscic ten most. Wie moze ktos jak to zrobic?

Glowne pomieszczenie: http://img70.imageshack.us/img70/1882/screen2z.jpg

Most: http://img88.imageshack.us/img88/4103/screen1c.jpg

d.a.w.i.d

Member
Byyyyło. Trzeba czytać a nie niepotrzebnie spamować. Jest temat o tytule "zbroja titan lorda" i jest tam wszystko wyjaśnione.

[mod]trzeba było przy okazji koledze podać link :p[/mod]

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/25140-zbroja-titan-lorda/

szwyniu

New Member
Jajus jak jestes w sali z mapa tam gdzie ta wielka brama otworz drzwi po prawe zapomoca tego przelacznika po srodku idziesz w te drzwi na prawo od przelacznika i na korytarzu masz odnoge w lewo. Jak tamtedy pojdziesz wyledujesz po prawej stronie mostu wez luk i strzel w kolowrot, albo kusze lezy na kratach przy korbie tez w pomieszczeniu po prawej

Granos

New Member
To pomoże mi ktoś? Byłem już w każdej ruinie i zebrałem 4 części zbroi i broń, ale nie mogę znaleźć 5 części zbroi... Może ktoś podpowiedzieć gdzie jest? Czy w jednej z ruin były dwa artefakty?

Granos

New Member
Wiem, ale byłem w 2 wejściach wulkanu i wziąłem 2 części zbroi. A ta 5 zniknęła. <_<

M

michal_banszel

Guest
Fajnie, wreszcie ten most opadł. Poszedłem, przekręciłem dzwignię i co dalej? :/ nic nigdzie się nie otworzyło...

EDIT: teraz w tym głównym pomieszczniu otworzyły się kraty ale zaraz za nimi jest kamienna ściana... :/

Adrrr

New Member
Ponawiam, mógłby by ktoś mi powiedzieć a raczej pokazać na mapce jakie części są w których jaskiniach bo nie mogę się połapać z ostatnią (mam tak: tarcze, młot, nagolenniki, zbroje-tors )
Już nie trzeba, przeszedłem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom