Palisada orków

Status
Zamknięty.

KING

Weteran
Weteran
Niema no chyba że powybijasz wszystkich orków wokół niej to można poszukać pwenej szczeliny przez ktorą można się przedostać u mnie taka był albo poczekać na cód w tym wypadku to bug który cię przeniesie za palisade :wink:

daru1026

Member
Czyli niema innego sposobu. Czekać na bugi. Albo użyć kodów :p Szkoda

KING

Weteran
Weteran
No ja osobiście zadnego sposobu innego nie znalazłem :D :wink: poczekaj jescze na opinie innych

Maximus

Member
był już kiedyś taki temat. Można tam przejść tak jak mówicie - bugi. Ale tam nic nie ma. pustkowie i ewentualnie zwłoki jakichś gości z zamku którzy obecnie są po drugiej stronie przełęczy.

RaVeN

Admin Site
Weteran
LOL

NIe zapominajcie o tym że twórcy zrobili to tak by ukryć ciała za palisadą, żebysmy sie nigdy nie dowiedzieli. Więc morał prosty : wejścia nie ma :]

KING

Weteran
Weteran
No jak to nie ma jak jest dla chcącego nic trudnego Polak może wszystko :D :D :D nawet przy drognej pomocy kodów...... :D :D

Rumbler

Member
Ja słyszałem, że nie chciało im się robić tamtych terenów skoro i tak nie miały znaczenia w wątku, a gdyby chcieli tylk ukryć ciała to przecież nie odgradzali by tak wielkiego terenu. :? A co do przejścia to raczej na bugu jeśli nie chce się używać kodów. Raz mnie przerzuciło na drugą stronę. A tak właściwie nie ma tamnawet malutkiej szparki przez, którą by się mógł prześlizgnąć chrząszcz? Bo wiecie są zwoje transformacji, albo krwiopijca i przelecieć.

Arlik

Member
Gram długo w gothica ale ani razu nie udało mi się przejść przez palisade ale rozmawiałem z Ur-Shrakiem to powiedział że orkowie załorzyli tam port.

bobek_666

sex beast
Weteran
Mnie sie nie udało, ale sie starałem...
tongue.gif

ozi

Athlete
Weteran
no jasne ze jest. musi polynac w dol rzeki potem wyjsc i walic na chama przed siebie az dojdziesz do taranu i po nim do gury

Lord Chudy

Member
mozna przejsc bez kodów na drugą strone.w tym miejscu gdzie bedzie lub lezy zabity sengrath(ten co pogonil za swoją kuszą)jest takie proste spojenie z desek .trzeba uzyc mikstury szybkosci albo zjesc zębate ziele.rozpedzic sie i skoczyc w to spojenie z desek wtedy przelecisz na drugą strone.Miłego próbowanie życze i żeby ci sie udało.... 8) 8) 8)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom