Paladyni silni być.

Status
Zamknięty.
Jak byłem w piątym rozdziale magiem to użyłem kodów na nieskończoną manę i przeniosłem się do górnego miasta. jak pamietacie Hagen i paladyni stoją w szeregu i czekają na wymarsz. To ja kodem kill zabiłem hagena i stworzyłem gigantyczną armię szkieletów. Zabiły wszystkich zwykłych mieszkańców , ale w walce z paldynami zostały zdziesiątkowane (bez strat u paladynów). Ci łotry są silne jak woły ( tak samo ci , którzy trenują w drodze do galeonu). Wy też napiszcie swoje spostrzeżenia na temat siły i wytrzymałości paladynów.

Megarion

El Presidente
Byli tak silni że załatwiałem ich trzema ciosami

bulko

Member
nie zgadzam sie z toba kamil jak sie bilem z trenerem palladynow go rozwalilem bez straty zycia

Snake

Member
Paladyni są poprostu wytrenowanie w walce ze szkieletami
biggrin.gif

Saturas

Member
mam pytanie Kamil a czy byś zabił ich normalnie bo jak jednego zatakujesz to wszyscy sie na ciebie rzucą.

RaVeN

Admin Site
Weteran
[spoiler:f80c2e9f89]Paladyni ci są prawdopobnie nie śmiertelni, bo jakby zgineli to kto by pomógł paladiną w górrniczej [/spoiler:f80c2e9f89]

Paladynów samemu łatwo zabić samemu(odpowiedź na pytanie Saturasa). Mag ognia zniszczy ich masowym zniszczeniem, Paladyn deszczem ognia mieczem i kuszą a najemnik po prostu nocą zakradnie się do koszar i zabije każdego przez sen.

HORN

Member
Dla mnie siła paladynów jest imponująca . O mało nie pękłem ze śmiechu gdy po pierwszym powrocie z górniczej doliny jeden poszukiwacz zabił 2 rycerzy przy bramie (w sumie całe stado tych słabeuszy nie miało by szans) - nawet twórcy gry nie doceniają potęgi jaką Rhobar ma na służbie.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
ej wiecie ci paladyni mysieli zginąć

i bo moż poszukiwaćz z daaleka zaczoł w nich nawalać a oni nic nie wiedzieli byli zaskoczeni

a pozatym choćby było ich tam ze stu to i tak musieli by zginąć bo jak poszukiwaćz by tam stał za bramą

a możew poprostu ten poszukiwacz ich owładnoł i zabił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A

Anonymous

Guest
QUOTE najemnik po prostu nocą zakradnie się do koszar i zabije każdego przez sen.

a niby po co? zdolny gracz zrobi lepszego woja z najemnika niż ze strażnika
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif

jak dla mnie poaldayni to lolki
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
i dla wielu ludzi w mieście :wink: a paladnyni jak wyżej mają fajne runy do walki ze szkieletami i innym dziadostwem więc co w tym dziwnego?

i są głupawi, nie wierzycie?
to pogadajcie ze strażnikiem galeonu jak jesteście magiem
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

a do tego są cholernie sztywni :twisted: tylko się modlić i wykonywac rozkazy.....co za nuda :x
a z tego co pamiętam to jak się sprowokuje paladyna żeby się żucił na Jana(w górniczej dolinie) to pomimo pierwszego ciosu to i tak wygrywa Jan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
QUOTE QUOTE najemnik po prostu nocą zakradnie się do koszar i zabije każdego przez sen.

a niby po co? zdolny gracz zrobi lepszego woja z najemnika niż ze strażnika
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif

jak dla mnie poaldayni to lolki
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
i dla wielu ludzi w mieście :wink: a paladnyni jak wyżej mają fajne runy do walki ze szkieletami i innym dziadostwem więc co w tym dziwnego?

i są głupawi, nie wierzycie?
to pogadajcie ze strażnikiem galeonu jak jesteście magiem
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

a do tego są cholernie sztywni :twisted: tylko się modlić i wykonywac rozkazy.....co za nuda :x
a z tego co pamiętam to jak się sprowokuje paladyna żeby się żucił na Jana(w górniczej dolinie) to pomimo pierwszego ciosu to i tak wygrywa Jan :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Średni rozmiar ww. postu to 1mb. Co za tym idzie: osoba siedząca na modemie próbująca odczytać ten temat musi czekać 15 minut żeby załadować ten jeden post, a do tego chodzi cała reszta, logo i inne posty. Miejcie na uwadze tych którzy nie mają 'uber speed' łącza, żeby wczytywać wszystko w sekundy...

A teraz na temat: Paladyni silni... Przecież w tej grze nikt nie jest silny oprócz Czarnego Trolla :] A smoki nawet muszą się namęczyć by zabić Bezimiennego (ani razu mnie nie zabili). A co dopiero paladyni... Pfff, sierotki co walczyć nie umieją...

A

Anonymous

Guest
Ja Jak juz nie chcialem grac w g2 poszlem tam do paladynuwrozebralem ich
i wlozylem armie szkieletuw:) i 2 zombi 2 demony byla walka kilka paladynuw dead
przy porcie postawilem kilka demonuw aby zajeli sie demonami na koniec 4 armi szkielletuw kolo statku zeby sie zajeli staatkiem jak walczyli ja sobie odplynelem

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
poprostu programiści tego neidopracowali
niby wszysy sie boją paladynów bo tacy silni niby wszyscy gadają
a programiści zrobili z nich niedorobione sieroty

P.S.-wszyscy paladyni to sieroty (w g2 bo programiści ich zbesztali) prócz mojego
biggrin.gif
:D
był _____ Holer*** silny
biggrin.gif
biggrin.gif

paladyn

pop pierwsze Kamilu gra z kodami to gra bez sensu.....tak samo jak gra a wykorzystywaniem bledow w grze...a po drugie (to do saturasa) jak zaatakujesz jednego mieczem np. to reszta paladynow zabije jego a nie ciebie!!! paladyni to male nic nie warte robaczki a w piatym rozdziale zabilem ich wszystkich laga!!!! gdyby tam byly zapalki to tez bym ich nimi zabil....zgadzam sie z tym ze jedyna silna (w miare) postacia jest czarny troll...chociaz ja zabilbym go w pierwszym rozdziale ale pominmy ten szczegol... JESZCZE RAZ TO POWTORZE NIE GRAJCIE Z KODAMI ANI WYKORZYSTUJAC BLEDY W GRZE JAK NP.DORABIANIE SOBIE MANY...TA GRA WTEDY TRACI SENS!!!!! JAK CHCECIE SOBIE MANY DOROBIC ALBO SILY TO UCZCIE SIE ALCHEMII I ZBIERAJCIE SZCZAWIE KROLEWSKIE A TYCH W GRZE JEST SPORO..........

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom