P O M O C Y

Status
Zamknięty.
C

Code

Guest
Jestem w drugim rozdziale, i musze isć do starej kopalni do gniazda pełzaczy po coś tam dla Cor Kaloma, ale jak mam tam wejść skoro jest zamknięte,
Owszem jest jakis kołowrót czy coś takiego przy wejściu [mozę troche wcześniej] ale jak nim kręce to nic się nie dzieje:(, a w 1 rozdziale jak poszedłem do Iana do dzialao bo sie chile bawiłeem
tongue.gif

I jeszcze jedno, kogo mam sie o coś zapytać żeby zdac raport Krukowi ze starego obozu ....?
blink.gif

Aby ta krata się otworzyła , musisz porozmawiać z Ashganem , on wyśle cię wtedy do Iana , który zleci ci zadanie z odnalezieniem , koła zebatego i dopiero jak wykonasz to zadanie to Ian wyśle cię do Ashgana i on dopiero wtedy otworzy ci kraty . A i jeszcze bedzie musiał wziąć przed otwarciem kraty 3 strażników świątynnych do pomocy. Troche zamotane , ale mam nadzieje że mnie zrozumiałeś.

M

#MarioAnonim

Guest
Ale jemu chodzilo o brame wejściową do kopalni ! bo brama za Asghanem jest caly czas zamknieta i nie mogl sie niom bawic !

s_e.b_a

Active Member
Ale mu chyba chodziło o to że krata do kopalni jest zamknięta. jest to dość popularny bug. Musisz albo użyć kodu (niestety go nie znam) albo wykorzystać buga z przemiana w zwierze. musisz przemienić sie w dowolne zwierze i na siłe pchać sie na krate najlepiej w rogu i w odpowiednim momęcie sie odmienić i wtedy cie przeżuci na drugą strone. Pamiętaj o zwoju na powrót.

Boba Fett

Member
Najgłupszy bug jest w tym że jak już można iść otworzyć brame, to jak się użyje tego do otwierania, ale się nie otworzy tej bramy tylko podejdzie, i jak odejdzie od tego to za drugim razem będzie pisało że kołowrotek się zaciął. Przez takie coś musiałem grać od początku w gothica.
dry.gif
(jeśli źle ułożyłem zdania to przeprasza
smile.gif
)

LEWIATAN

Member
QUOTE (s_e.b_a @ 14-05-2005, 14:13) Ale mu chyba chodziło o to że krata do kopalni jest zamknięta. jest to dość popularny bug. Musisz albo użyć kodu (niestety go nie znam) albo wykorzystać buga z przemiana w zwierze. musisz przemienić sie w dowolne zwierze i na siłe pchać sie na krate najlepiej w rogu i w odpowiednim momęcie sie odmienić i wtedy cie przeżuci na drugą strone. Pamiętaj o zwoju na powrót.
sposób jest bardzo dobry ale o ile pamiętam to jedyną kratą jaka jest w starej kopalni to właśnie krata przy Ashganie a przed wejściem nie ma zadnej kraty tylko w olnej kopalni jest krata przy wejściu więc jemu chodziło jednak o kratę przy asghanie więc musi zrobić tak jak napisał smok-ożywieniec
biggrin.gif

C

Code

Guest
NIE
Mi chodziło o kratę przy wejściu do kopalni !!!
Tam jest ten kołowrotek przekręcam go i nic sie nie dizeje
A skro ty jej nie widziałes to przekręc ten kołowrotek a zobaczysz
smile.gif

Dobra a jak się zamienie w to stworzonka jakies, to jak się spowrotem odmienić bo tego niemumiem
biggrin.gif

wszystkim bardzo dziękuja za pomoc

LEWIATAN

Member
QUOTE (Code @ 14-05-2005, 18:19) NIE
Mi chodziło o kratę przy wejściu do kopalni !!!
Tam jest ten kołowrotek przekręcam go i nic sie nie dizeje
A skro ty jej nie widziałes to przekręc ten kołowrotek a zobaczysz
smile.gif

Dobra a jak się zamienie w to stworzonka jakies, to jak się spowrotem odmienić bo tego niemumiem
biggrin.gif

wszystkim bardzo dziękuja za pomoc
ale tego kołowrotka nie można przekręcić
biggrin.gif
bo się zaciął
biggrin.gif
a ja po prostu go nie pamiętam bo zawsze starą koplanie miałem otwartą
a żeby przemienić się z powrotem wystarczy nacisnąć jeden przycisk a jest to ENTER

C

Code

Guest
Dzienki
A ten kołowrotrk nie jest wcale zaciety, ale udiało mi się otoworzyć
biggrin.gif

I jak by ktoś miał taki sam problem to :
poprostu tzreba kilka razy użyć tego kołowrotka bez odchodzenia od niego [może przełomowy momętem było to wejście "błysło" ]

I jeszcze raz serdeczne dzięki

Pepe

New Member
Witam
A propo bug'a z tą kratą to temat już był i odpowiedź z kodem też, choć ja również nie miałem żadnej kraty przy wejściu do kopalnii.
Pozdro

C

Code

Guest
Hmmm, to sorki że pisze jeszcze raz ten sam temet, ale jakoś niemog łem tego znaleźć w G1 w problemach i dalej niemoge go znaleźć
dry.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom