Płynność Gry Na Moim Sprzęcie

Status
Zamknięty.

mephek

New Member
Ja mam takie pytanie mój sprzęt to :

proc. intel core 2 duo e8200 2.66ghz
ramy ddr 800mhz 4gb
grafika nvidia pci-e 512mb 9600gt z gigabyte karta na ddr3
i gra mi nie chodzi plynnie na zadnych z mozliwych ustawien graficznych zawsze mam ok. 25 FPS ;p

prosilbym o jakies komentarze czy na takim moim sprzecie powinna gra chodzic plynnie czy tez nie ;) z gory dzieki :D

w grze da sie jakos zobaczyc ile sie ma fps jak tak to jak ? :))

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
25 fpsów i narzekasz? Jak na RPG to nie jest najgorzej, zwłaszcza, że z Arcanii bardzo ciężko jest wycisnąć większa liczbę fpsów. A i twój komputer galaktycznym już nie jest. Także nie nic chyba nie wykombinujesz. Jeżeli jeszcze nie zainstalowałeś Hotfixa, to to zrób, chociaż wiele ci nie pomoże.

mephek

New Member
25 fpsów i narzekasz? Jak na RPG to nie jest najgorzej, zwłaszcza, że z Arcanii bardzo ciężko jest wycisnąć większa liczbę fpsów. A i twój komputer galaktycznym już nie jest. Także nie nic chyba nie wykombinujesz. Jeżeli jeszcze nie zainstalowałeś Hotfixa, to to zrób, chociaż wiele ci nie pomoże.

dzieki juz instaluje ;p a nie wiesz moze czy w przyszlosci nie bedzie patcha ktory bedzie optymalizowal grafike ?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Patche są zapowiadane. Co z tego wyjdzie, zobaczymy.

mephek

New Member
wybacz ze tak spamuje ale mam pytanie
Mam ang wersje g4 i do tego zainstalowne spolszczenie i ten hotfix dla srodkowej europy mi nie dziala czyli mam sciagnac ang hotfixa skoro tak to bedzie mi dzialalo spolszczenie ? :p

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie działa hotfix pl, czyli, że nie instaluje się, czy nie widzisz różnicy? Bo jeśli to drugie, to niekoniecznie oznacza, że nie działa - u mnie po instalacji hotfixa fpsy podskoczyły zaledwie o 2 klatki.

Co do angielskiego hotfixa - Instaluj. Najwyżej zabawisz się w reinstal, jak ci popsuje polską wersję. Specyficzny 'problem" i nie znam na niego odpowiedzi niestety :).

mephek

New Member
eng hotfix zajmowal cos kolo 17 mb xd zainstalowalem no i o te 2 klatki moze podskoczylo ale cos tam sie pomeczylem i wycislem 30 fps xd

Cabalerio

New Member
No to napisz jak się pomęczyłeś, chętnie wycisne te 30 klatek na maks detalach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom