Otwieranie Zamków I Kradzież

Status
Zamknięty.

Skull

Member
Witam!
Mam problem, jestem w 1 rozdziale i pojawiło się sporo skrzynek, które wymagają otwieranie zamków na poziom 3 albo NPC'ów, których okradnięcie wymaga kradzież na poziom 3. Moje pytanie: Kto w 1 rozdziale może mnie nauczyć tych dwóch profesji na poziom 3? W poradniku jest napisane, że Cid i Delgado w mieście, ale oni uczą maksymalnie na 2 poziom.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Temat już był :) Nie grałem w Risen to tak Wam pomoge ;p

http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=25148

Skull

Member
Tutaj jest napisane, że będzie uczył Cid po wykonaniu questów, a ja zrobiłem wszystkie, które dla niego mogłem i z tym właścicielem rzeźni zostało anulowane, a w poradniku jest napisane, że powinien mi po tym coś jeszcze dać, a nic nie dostałem bo wcześniej wyczyściłem kufer Dargela.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
http://gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=25148&view=&hl=otwieranie%20zamk%F3w&fromsearch=1

Opcja szukaj jest w prawym górnym rogi forum :). Tuż pod narzędziami swojego profilu.

Skull

Member
Link przenosi mnie do tego samego tematu co link przedmówcy. I właśnie zrobiłem dla Cida questy, a on mnie uczy tylko do 2 poziomu. Delgado tak samo kradzieży.

I jeszcze 1 pytanie, czy jak dołączyłem do bandytów to będę mógł udać się do klasztory i wykonywać tam questy tak jakbym nie dołączył?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
otwierania zamków 3 patty dopiero w 2 rozdziale
kradzież 3 delgado też dopiero w 2 rozdziale

ale nie martw sie jak nie otworzyles tych skrzyn w 1 rozdaiale otworzysz je w 2
masz czas nie śpiesz sie i rozsadnie wydawaj kase i punkty nauki
I jeszcze 1 pytanie, czy jak dołączyłem do bandytów to będę mógł udać się do klasztory i wykonywać tam questy tak jakbym nie dołączył?

niestety nie questy w klasztorze są niedostępne dla bandyty tak samo jak dla nowicjusza zadania od bandytów

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom