Witam mam kłopot z otwieraniem skrzyń. Posiadam wytrychy i umiejętność włamywania się ale jeszcze ani razu nie udało mi się otworzyć skrzyni bo każda próba kończy się złamaniem wytrycha :/
No cóż, musisz je otwierać metodą prób i błędów, najlepiej zapisuj sobie na kartce kombinację, a przed otwieranie rób save'a.
Oczywiście wytrychem poruszasz w lewo i w prawo, za pomocą klawiszy ruchu.
Jest. Kombinacja lewo i prawo xD. Każdy zamek ma swoją kombinację, dlatego nie ma uniwersalnej rady na otwieranie skrzyń. Otwieranie zamków jest nawet fajną zabawą. Rób tak jak Bojan ci doradził. Nie ma innej rady.
Hm... a może (bo nie pamiętam) otwieranie zamków w NK zależy też od zręczności? Tak jak kradzież. Nie wiem za bardzo, bo zazwyczaj w NK nie starcza mi PN na tę umiejętność.
Im większa zręczność tym większa szansa, że wytrych się nie złamię.
No i tak jak wspomniał Bojan chyba najlepszym rozwiązaniem jest zapisywanie na kartce kombinacji a później wczytywanie gry. ;]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.