Orkowie

Status
Zamknięty.

Rambo

Member
Mam Ulu-Mulu ... No, ale jak idę przez ich ziemie to mnie atakuja co sie dzieje?

Haldir

Member
A masz załoznone na plecach Ulu-mulu ?? Bo jak nie to brda cie atakowac, ale nie wiem dlaxczego sie martwisz , ja tego nigdy nienosiłem (raz na próbe
tongue.gif
), przeciez za orków bedzie tyyyle exp, ze nie bedziesz miał ich na co wydac wiec rzuc artefakt w kont i idz sam na orków

Kosa

Member
ja podobjnie jak kolega nie zakladaelm ulu-mulu no chyba ze w miescie orkow tam jest ich naprawde duzo jezeli orkowie atakuja cie mimo to ze masz na plecach artefakt to jakis bug alre jha bym sie tak tym bardzo nie przejmowal POZDRO:p

masta

Member
Są 2 możliwości:
1) Nie masz go na plecach
2) Zaatakowałeś któregoś orka w mieście
Jak nie to bug.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
No to ja moge tzlko dodac, ze nie oplaca sie nosisc ulu-mulu tylko kupujesz duzo zwojow z przyzwaniem golema i rob je w ich miescie. Zobaczysz jak latwo bedziesz je rozwalal i zdobedzesz tyle expa, ze (jak to bzlo w jednej reklamie) SZOK. Niewiem czy przyzwanie demona tez jest takie dobre, ale jesli chcesz mozesy wzprobowac i mi napisac to bede madrzejszy
biggrin.gif

Pozdrawiam

Lord Sandro

Member
moim zdaniem też sie nie opłaca nosić ulu-mulu. Najlepiej zrobić własno ręcznie sieczke-zabijając jednego po drugim-system sprawdzony
biggrin.gif
biggrin.gif
. Dostaje sie Expa na około 2 poziomy-od 20 do 22
smile.gif

Pozdro
biggrin.gif

pawian

Member
Nawet jeżeli masz Ulu-Mulu to napewno takują cię bo, albo zabrałeś figurkę do której modlą się orkowie szamany albo tak jak mówią zaatakowałeś jakiegoś orka w mieście.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
QUOTE (pawian @ 19-06-2005, 10:42) Nawet jeżeli masz Ulu-Mulu to napewno takują cię bo, albo zabrałeś figurkę do której modlą się orkowie szamany albo tak jak mówią zaatakowałeś jakiegoś orka w mieście.
Sory, że tu jeszcze pisze, ale drogi pawianie chciałem ci powiedzieć, że jeśli zabierzesz figurkę to atakują Cię tylko szamani, a jeśli zaatakujesz orka to wyciągasz go (i jego ziomów którzy to zauważyli) z miasta i go (ich) rozwalasz. Jak to zrobisz to Cię nie atakują i nie rozumiem co to znaczy jak masz ulu-mulu to napewno atakują bo to nie prawda !!!

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom