Orkowie :)

Status
Zamknięty.

Dejkos

New Member
To jest bardziej pytanie niż problem :) A więc tak pierwszy raz grałem bez patcha ale to chyba nie był bug po odbiciu trzech miast orkowie byli na mnie wrogo nastawieni atakowali od razu. Teraz gram z CP 1,4 odbiłem póki co Cape i Are. uwolniłem :) i nie wiem jak odbije Montere już będą atakować ;)?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Będą cię atakować. Gra jest tak skonstruowana, że jak odbijesz 3 miasta to wtedy orkowie i najemnicy są do ciebie wrogo nastawieni. To nie jest żaden bug.

Souler

New Member
Na początku odbij Cape Dun. Jeśli czujesz się na siłach to po Cape Dun odbij też monterę, choć w porównaniu do CP Monterę jest odbić o wiele trudniej. Najlepiej na początku odbij CP i Monterę dla kasy, a resztę miast zostaw sobie na koniec gry. Dzięki temu masz sporo kasy i dodatkowo nie tracisz questów w pozostałych miastach.

mati179_97

New Member
Souler ma rację. Tyle że Ardei nie można odstawić na później bo to początek gry no nie? A jak ja grałem to jakoś dziwnie do mnie wrogo nastawieni nie byli.Normalnie można było z nimi pogadać.Na początek właśnie odbiłem Cape i Monte, a po nich właśnie było tak samo jak zawsze.Nawet mnie nie zaatakowali.to może właśnie u mnie jakiś bug wystąpił? :D

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Zaatakuja dopiero jak porozmawiasz z hersztem miasta. Wtedy on mówi nam ze ktos atakuje ich miasta i ze nie ufa juz zadnym morrom czyli ludziom.
Co do orkow to ci z kontynentu sa bardziej cywilizowani poniewaz pochodza prosto z krolestwa orkow z polnocy gdzie sie wyksztalcili. A ci z khorinis byli zamknieci w kolonii i przez to zdziczeli i stali sie prymitywni. Dlatego ci z kontynentu nie atakuja od razu.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Zamykam.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom