Orkowie Mnie Atakują

Status
Zamknięty.

KamilSz96

New Member
Wiem, że był identyczny temat, tylko, że orkowie atakują mnie w Trelis. Dostałem te zadanie od Inoga i doszedłem do odnalezienie zaginionego szpiega. Tylko, że jak tylko podejdę do Trelis to orkowie od razu mnie atakują, a przecież jest to chyba niemożliwa w tej części gry. Dodam, że orkowie atakowali mnie na każdym z save, a tych save było 3 z różnych momentów gry.

KamilSz96

New Member
Tak. Ale przecież to zadanie zlecił mi Inog i musiałem je zrobić. A poza tym w Trelis jest trochę misji. Jeżeli jedyny sposób to zaczęcie gry od momentu kiedy jeszcze nie zabiłem tej grupy, to może jest jakiś kod na poprawienie stosunków z orkami.

No mógł Ci wystąpić bug, ze załatwiłeś tych strażników i automatycznie zaatakowałeś Trelis

innej możliwości nie widze

KamilSz96

New Member
Nie ma jakiegoś kodu? Zastosowałem spawn sh z Gothic 3 ale niestety nie mogę nawiązać kontaktu z tym pomoc aka czy jakoś tak. Może jest jakiś kod albo konsola w której można zmienić reputację czy coś takiego

KamilSz96

New Member
Wcześniej nie używałem kodów jeśli o to chodzi. Ech... nie chce mi się od nowa

Ramirez112

New Member
Ja Ci się nie dziwie. I takie właśnie problemy psuja chęć gry. Wydaje mi się ze nie będziesz miał innego wyjścia jak zacząć od początku.
Mam rade dla Ciebie. Zainstaluj patcha najnowszego do gry czasami chronią przed taką sytuacja jaka Ci się przytrafiła.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom