Opowieść Bartoka

Status
Zamknięty.

luke22

Member
Chodzi mi o to jak Bartok opowiada o swoim przyjacielu myśliwym bodajże Trokarze. Mam więc pytanie czy można gdzieś go znaleźć, bądź jego zwłoki i powiadomić o tym Bartoka?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Nie spotkałem się nigdy z kimś takim...to że Bartok nim w wspominał nie znaczy że taki npc jest w grze ;) Zwłok raczej też nie ma. Chyba że są ukryte gdzieś w ciemnej jaskini;d

Silden

RPG'owiec
VIP
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/20570-gdzie-jest-kumpel-bartoka/page__hl__Trokar__fromsearch__1 Zadawano już to pytanie... I powiem Ci coś od siebie (to tajemnica): Trokara nigdzie nie znajdziesz! On nie istnieje. PO prostu opowieści z zaginionymi przyjaciółmi są mroczniejsze i bardziej "Gothicowe". B)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
jak dobrze popytasz dowiesz się że został zamordowany gdy rozprowadzał ziele w mieście

luke22

Member
No trudno, spodziewałem się tego ;) , ale chyba nie zaszkodziło zapytać. A jeśli to prawda z tym zielem to chętnie sprawdzę.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Dokładnie tego ziela pilnuje strażnik w porcie. Potem możesz oddać to ziele Cipherowi lub jak jesteś paladynem Andre.

luke22

Member
Dokładnie tego ziela pilnuje strażnik w porcie. Potem możesz oddać to ziele Cipherowi lub jak jesteś paladynem Andre.
Dzięki ale przeszedłem tę grę 3 razy więc wiem jak zrobić tego questa :D, chodziło mi że nigdy się nie wypytywałem dokładnie o to bo mi się nie chciało. Mimo wszystko dziękuję

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
a co do tego questa to dostajesz go gdy jestes strażnikikiem miejskim dostajesz zlecenie od andre i mas zusunać ziele w porcie nzjadujesz ta paczke w magazynie i dajesz ja cipherowi na farmie i voila koniec questa

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom