Opowiadanko

Moozi

Member
To opowiadanie naprawde mi się podba. Pare błędów które dostrzgli inni nie psuje całości. Dawno nie czyałem na forum podobnego opowiadania. Ale to bardzo mi się podoba. Pisz dalej bo twoje opo naprawdę są bardzo dobre. I bardzo mi się podobają
biggrin.gif
. Myślę że nie będziesz miał nic przeciwko jeżeli to co napisałeś ocenię
na 9,5/10.
PoZdro
biggrin.gif

Shadow27

Member
Moim zdaniem to opowiadanie jest bardzo fajne , i że ciekawie je wykonałeś ... ocene ci daje 9/10 bo 10 rezerwuje dla cudów
biggrin.gif

a i jeszcze pytanie nie związane z tematem
biggrin.gif
Beliar czy ty jesteś analfabetą ?? Jeśli tak to nie mów o błędach w pisowni bo ty w 1 komencie zrobiłeś więcej błędów niż on w całym opo
smile.gif
no to tyle

QUOTE Napisz siąg dalszy bo ja hętnie czytami będe czytał

tym mnie dobiłeś
ph34r.gif

wydaje się , że chciałeś napisać

Napisz ciąg dalszy bo ja chętnie będę czytał.

zgadłem ??

Dark Shadows

Active Member
No to, jako że Konfistador ocenił moje opo to jakoś mu się odwdzięczę. Przeczytanie każdej części nie było nudne, bo wszystko, co z Gothiciem związane czyta się fajnie. No, ale wracam do ocen. Pierwsze opo było całkiem dobre, ale miało nieco błędów. Drugie czytało się mi nieco gorzej. Może zły dzień ?? Teraz przeczytałem trzecią i jest lepiej. Całkiem fajne opo i dość taka jak dla mnie niespodziewana fabuła. Jednak podoba mi się i daję 8/10. Czekam na kolejne części.

Jay_Kay

Magister vitae
Dziwne, że wcześniej przegapiłem to opo. Bardzo fajne, nie ma błędów, dobrze się czyta. Pierwsze dwie części troszeczkę jakby gorsze od trzeciej, która podobała mi się najbardziej
biggrin.gif
. Znalazłem w niej tylko jeden błąd, pewnie wynikający z nieuwagi:

-Tak jest!- powiedział i oddalił się.

-Dziękuje w imieniu wszystkich magów, bez was by się to nie udało-powiedział Saturas.

-Tkwimy w tym wszyscy po uszy i wszyscy się stąd wydostaniemy - powiedział Thorus, reszta skinąwszy głowami przyznał mu rację, poczym wszyscy rozeszli się w swoją stronę.

Powtórzenie, które nie wpływa w żadnym stopniu na jakość opa.
Otrzymujesz 8.5/10 .

Dark Shadows

Active Member
Niestety przegapiłem aktualizacje twojego opowiadania i teraz muszę to odpracować. Poprzednie części są dobrze napisane i nic raczej do nich nie mam. Skupie się na tym ostatnim, które dodałeś. Jak dla mnie nadal super napisane i nadal ciekawa w nim akcja. Błędów w stylu literówek nie widzę, bo może ich nie ma. Za bardzo na to nie patrzę.

Sever błędy wymieniła a zwłaszcza ten z przeskokiem akcji. Też nie zbyt to mi leżało, ale czasami też sam tak piszę to się nie czepiam. Daje 8.5/10 I czekam na kolejną część.

Do góry Bottom