Opowiadanie Z Humorem

Pewnego dnia szedł przez las Bezimienny, wolo jak jakiś pie***nięty.
Nagle zauwarzył orka, którego bez wahania wziął do worka.
Pomaszerował do Gomeza by dać mu zwierza.
Gomez z wielkiej radości polamał mu kości.
A ork z wielkiej trwogi dał nogi.
Dnia następnego Milten wyszedł na spotkanie jego z Diego.
Nie wiedząc o tym że śledzą go orki.
Gdy wreszcie dostrzegł poczwary rzucił na nie potężne czary.
Już 300 było poza zasięgiem życia miłego, gdy nagle z lasu wybiegł niepokonany Diego.
Orki zobaczywszy te cuda uciekły do swojego luda.
I tak oto rozpętała sie z orkami stała wojna.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ehh nie no rozwaliłeś mnie "tym czymś". Ani to nie jest opowiadanie, ani wiersz, sam nie wiem co to jest. Nie dość, że krótkie to jeszcze komletnie nie śmieszne i jeszcze te bezsensowne rymy. Przecież to togóle nie ma fabuły, to jest o niczym. Jeśli chcesz napisać coś wartościowego to zobacz na inne opowiadania na tej stronie, które mają jakąś długość. Nie będę już więcej pisał, bo nie ma sensu, dla mnie to co napisałeś jest żałosne.

Kacperex

KacŚpioszek
Czytając to dowiedziałem się jak ludzie potrafia być puści. Niedosyć, że nie masz talentu to jescze jest to głupie, nie śmieszne i denne. Powiem tak, ze jeyne co ci się udało to rymy i nic wiecej. Niepisz czegośc takiego bo jest to głupie. Zabłyśnij czymś naprawdę śmiesznym!

s_e.b_a

Active Member
Trzeba przyznać że twoje "dzieło" nie jest najlepszej jakości... Słabe rymy... w niektórych miejscach ich brak... Denna fabuła... A humor?? ja go tam nie zauważma... W żadnym miejscu sie nie śmiałem... Zgadzam się z Dadexem to było żałosne...

O$kar

Member
Niewiem czy tym czymś miałeś zamiar nas rozśmieszyć... Tak czy inaszej Ci to niewyszło... Beznadziejne rymy, brak zgodności sylab w wersach, wierszem białym bym raczej tesh tego nienazwał...
dry.gif
Widać że "asem" z polskiego niejesteś...

Malcom

Member
Poza tym za krótkie! Na opowiadanie potrzebne jest conajmniej 100 linijek-taak,wtedy to by było pożądne. Oto ocena
[-]zero fabuły
[-]zero humoru
[-]brak dialogów
[-]jeżeli to byłby wiersz to słabo
[-]brak rymów
[+]brak
Ocena 1/10
Jeden punkt za to że jest to coś
biggrin.gif

Pozdro

Harves

Debile
Powiem tak :
blink.gif

Co to wogóle jest ?? Ja się śmiałem z głupizny autora - przepraszam za obrazę ale to "opowiadanie" nie jest ani : śmieszne , fajne ... Nie ma fabuły , Jest puste popracuj troche nad sobą i swoimi opowiadaniami ...
dry.gif
Daje 2/10 pkt. na zachęte ...
blink.gif

Do góry Bottom