Opętani

Status
Zamknięty.

Kruk35224

Member
Witam mam pewne pytanie pewnie każdy z was był kiedyś magiem mam pewien problem otóż PYROKAR dał mi magiczny lis z osobami które mają almanachy opętanych i mam każdy oprócz jednego jest to almanach BRUTUSA nie wiem gdzie on jest bardzo proszę o pomoc

RobsonAjax

Member
Pewnie ucieka przed chrząszczami :p. Jeśli w którymś tam rozdziale przed otrzymaniem tego zadania, pomogłeś mu z jego chrząszczowym problemem (jeśli już to zrobiłeś, to wiesz o czym mówię ;)), to poszukaj go po zamku, ew. może byc martwy, bo wybiegł z niego lub coś podobnego.

Pozdrawiam.

Kruk35224

Member
CYTAT(RobsonAjax @ 05-10-2007, 17:59) [snapback]155017[/snapback]
Pewnie ucieka przed chrząszczami :p. Jeśli w którymś tam rozdziale przed otrzymaniem tego zadania, pomogłeś mu z jego chrząszczowym problemem (jeśli już to zrobiłeś, to wiesz o czym mówię ;)), to poszukaj go po zamku, ew. może byc martwy, bo wybiegł z niego lub coś podobnego.
Pozdrawiam.

A co jeśli nie wykonałem tego zadania z chrząszczami to gdzie jest?

Megarion

El Presidente
Stań na przeciwko wejścia do głownego zamku, tam gdzie jest Garond. Nie wchodź, lecz idź na prawo, a po chwili obruć się w lewo. Jak tym razem ruszysz prosto, dojdziesz do pomieszczenia (w G1 bylo tam coś na kształt kuchni). Tam siedzi sobie (powinien siedzieć) Brutus.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom