Ognisty Puchar Z Montery

Status
Zamknięty.

romanix

New Member
Witam wszystkich
Mam drobny problem, po wejsciu do Montery tak sie jakos stało ze ja wyzwolilem nie robiac zadan.
Po wyzwoleniu nie ma tego niewolnika ktory mial puchar na swoim miejscu ani w okolicy???
Jesli ktos spotkal sie z podobnym problemem lub wie gdzie znajduje sie ten niewolnik, prosze o rade!!!
Pozdrawiam
romanix

romanix

New Member
CYTAT(Gothic Master Wielki @ 07-02-2008, 12:59) index.php?act=findpost&pid=168916
Może zginął. Przeszukaj ciała wszystkich niewolników

Niestety walka wygnala mnie za Montere a jak wrocilem to juz nie bylo cial tylko zywi wyzwoleni niewolnicy i buntownicy <_<

W takim razie najprawdopodobniej nie odzyskasz już tego pucharu. Chyba że masz save z takiego momentu, w którym mógł jeszcze żyć.

romanix

New Member
CYTAT(Gothic Master Wielki @ 07-02-2008, 13:28) index.php?act=findpost&pid=168919
W takim razie najprawdopodobniej nie odzyskasz już tego pucharu. Chyba że masz save z takiego momentu, w którym mógł jeszcze żyć.

Tak daleko to ja sie nie bede cofal. Zostaje mi rola renegata ktory po zrobieniu dostepnych misji wybije orkow xardasa krola i asasynow, ciekawe czy gra przewiduje taki rozwoj wypadkow ;)

QbeK

New Member
ja poszedłem zabiłem go wzięłem puchar, a gdy wykonałem misje i zaprowadziłem go na wieś dał mi 2-gi raz puchar (chyba bede miał 13 pucharów a nie 12 :p :p :p :p :p ;) :lol: :lol:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom