Ogniste Puchary W Zmierzch Bogów ?

Status
Zamknięty.

ArtuRR

New Member
Witam napotkałem się z dziwną rzeczą, otóż w Silden jakieś chacie znalazłem ognisty puchar ? O co w tym chodzi ?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Moim zdaniem, te wszystkie znaleziska, których być nie powinno w ZB to wynik niedokładnej modernizacji G3, w wyniku czego znajduje się rzeczy z podstawki.

misiek10

New Member
no, na przykład w Silden koło areny leży młot Kadoka z Gothica 3(nie można go podnieść) :unsure:

bimber12345

Member
To usuneli niektóruch rzeczy. Np w Gerdern:
hełm 1 paladyna
Ognisty puchar
Korona Adanosa...
i wiele innych.
Poprostu chłopaki nie postarali sie nawet w tej sprawie

Phantom Lord

Active Member
Czy ja wiem? Korony Adanosa nigdy nie było w Geldern, inne itemy też nie są całkowicie na swoim miejscu. Mam wrażenie, że zostawili je specjalnie. Czemu? Nie wie nikt.

Najemnik@

Member
Ja w nie patchowanej versji moglem podniesc ognisty puchar i po uzyciu dodal mi +15 prastara wiedza, co do korony to chyba specjalnie ja dali. Korona wladcy myrthany nawet zalozyc nie mozna, ja znalazlem gdzies helm ejnara i tez nie moglem zalozyc.
To sa poprostu bugi, a umiejscowienie tych artefaktow to chyba na zachete.

bimber12345

Member
CYTAT(Najemnik@ @ 20-12-2008, 14:00) index.php?act=findpost&pid=207001
Ja w nie patchowanej versji moglem podniesc ognisty puchar i po uzyciu dodal mi +15 prastara wiedza...

Szczęściarz, ja nawet podnieść nie mogłem(pacha mam :p)
Ja sądze, że oni zapomnieli o nich

Dzyl

El Principe
Widać że ZB było robione na szybko...Wiele rzeczy zapomnieli usunąć.A niektórych z nich nie da się podnieść lub założyć...
A wątpie w to że zostawili te rzeczy specialnie skoro niektórych nie da się założyć.Jedyna rzecz którą zostawili specialnie to korona adanosa.Tak sądze.

Phantom Lord

Active Member
Jak mogli zostawić przez przypadek, skoro Ognisty Puchar i Korona Adanosa nie stoi już na swoim miejscu? Chyba im się niechcący te przedmioty nie przesunęły...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom