Ogame

Status
Zamknięty.

Lord Viqux

Member
Zapewne wielu z was zna tę gierke, do ktorej wystarczy tylko przeglądarka internetowa. Jakby nie, to zapraszam http://www.ogame.pl

To gra, w kórej jest się Między galaktycznym Imperatorem. Budujesz kopalnie, wydobywasz surowce, rozwijasz nowe technologie i wynajdujesz coraz lepsze rodzaje dział i myśliwców, którymi mozesz atakowac innych graczy, łupiąc ich, nieszczac ich flote... SUPER GIERA

Ci, co grają niech podają swoje universum i ile mają punktów, oraz ilosc kolonii itp... Ja powiem pierwszy:

Universum 11 - Lord Viqux, planeta Adornen, 1:319:6, 8 kolonii, 1 moon. Mam 34 k punktów i jestem w top 1520. Nie wiele mi brakuje do top1500, czekam czekam na punkty.... flota nawet niezła, nie podam co mam, ale wiedzcie że złomu byłoby sporo bo farmie xD

Universum 5 - Lord Viqux1, planeta Adornen1, nie pamietam koordów. Dopiero zacząłem, wiec mam tam tylko 19 punktów. Ale jest tam mój sojusz WOLFS, i się rozwijamy, sa tam moi kumple. Dołączcie i zobaczcie moje dzieło

pozdro

PS. Temat o ogame już był moze wczesniej, ale teraz są nowi ludzie i nowe czasy, bo jest łączenie flot, wiec chce wiedziec jak stoi popularnosc ogame na tym forum

temat chyba w dobrym dziale, dziex ozi ze nie dostałem warna za tamto xD

Nie dziękuj, bo zapeszysz. Mówiłem, zapoznaj się z Regulaminem. Temat jest nie regulaminowy! Zamykam, a ty dostajesz swojego warna ;] Przykro mi.

... by Oz.

Yezo

Active Member
No cóż temat o Ogame był już danwo na tym forum
tongue.gif
I ja osopbiście myśałem ze moda na Ogaem mineła no ale sie myliłem, ja grałem w to od marca do lipca coś takiego...
No coz jak na tamte czasy miałem bardzo dobdy dorobek.
uni 4
punktów: +170k
miejsce: 100-120
flota: ponad 1 k OW
około 10 k LM
transportery, recyklery, sondy i tkaie tma pierdoły
Najlepszy budynek : Fabryka Nanitów lvl 3 (miałem jako jeden z pierwszych fabryke nanitów lvl 3 na tym uni)
i to w zasadzie tyle, jak mi się znudizlo granie to konto sprzedałem (wiem ze nie można jednak mi sie udało) za całkeim niezłą kase
smile.gif

G

Gray_Fox

Guest
No to Sebek miałeś niesamowite szczęscie, jeżeli udało ci się sprzedać. Nie każdemu sie udaje (upierdliwi GO)

Ogame jest świetne. W jednym momencie, można zyskać wiele lub stracić wszystko. Adrenalina niesamowita. TRzeba też pomyśleć troche jak nas jadą. Ja osobiśćie powtórze moje małe aczkolwiek niezłe osiągniecie :

Uni 29, 18000 pkt, flota narazie 20 ow :| , 120 transporetorw, koledzy w top 10
biggrin.gif

Tak w skrocie. Wiec zapraszam na uni 29 gdzie może was wspomoge a może nie
laugh.gif
wink.gif

Grałem, gram i bede grał w ogame. Z niego trudno sie wydostać xD

Narq

Megarion

El Presidente
Ja dopiero zaczynam, lecz okazuję się ta gra lepsza, niz z tego, co inni o niej opowiadali. Powoli się rozbudowuje i unowocześniam.

Universum 17, Adrian I.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom