Odrodzenie I Autorzy

Status
Zamknięty.

Sługa Kruka

Member
Hej! Jak wiemy magnat Kruk był głównym przeciwnikiem w NK, nie? No właśnie. Wielu ludzi było tym zdziwionych, bo zabili go w G1. Inni mówili, że autorzy nie przewidzieli naszego wtargnięcia do zbuntowanego Starego Obozu i wyrżnięcia jego mieszkańców. Do rzeczy: uwarzam, że autorzy przewidzieli śmierć Kruka i innych. Dlaczego? Ano dlatego, że:
1. Xardas wysyła nas do starej wieży, gdzie jest runa do magów ognia (wiadomo, że gracze się teleportują).
2. Gdy uwalniamy Stone'a i ulepsza on zbroję z rudy jest napis "Zbroja z rudy-kowal Stone jeszcze ją ulepszył!". Aby komentarz się pojawił musiał być wymyślony przez któregoś z autorów. Poza tym, aby uwolnić Stone'a z lochów i ulepszyć zbroję należy zabić Gomeza (tylko on ma klucz do lochów). Więc: autorzy wymyślili Xardasa i to, że nas wyśle do wieży. Wymyślili więc też to, że się teleportujemy, zabijemy wszystkich (w tym Gomeza i Kruka), uwolnimy Stone'a i nieobowiązkowo ulepszymy zbroję.
Piszcie!

4d4s

New Member
Jest juz podobny temat w tym dziale (troche nizej) a ty napisales to co ja napisalem w tamtym temacie:/

Lord Viqux

Member
eeeeee....
Temat jest bezsensowny. Całkowicie, nie wiem czym sie kierował sługa kruka zakładając go. Po co jakoś pokretnie wykazywac, że Kruk zabity został w 1 części, skoro to oczywiste i kazdy o tym wie? Co tu pisać i udowadniać? Autorzy na pewno przewidzieli smierc i nie ma tu nad czym gadać, bo to oczywiste, przeciez w fabule było wyraźnie o teleporcie, nowej zbroi itp. A to, że pojawił się Kruk w nk, to juz jest zupełnie inna sprawa; bo oczywistym jest fakt, ze Beliar go musiał wskrzesic i uczynic uczniem, który by dążył do upadku bezimiennego. Gadanie, ze autorzy nie przewidzieli smierci Kruka, to są jakies bzdury...

Kacperex

KacŚpioszek
A smoki latały...

Temat zamykam a rozważenia mnie, więcej takie są zbędne.
Skąd się wzioł Kruk? Nie wiem. Ale skąd jest Bezio, też nie wiemy...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom