Witam
Można w inny sposób zniechęcić innych do rejestracji - na przykład ją wyłączając. Zamiast tego co mamy?
Po prostu... nie można tak prowadzić wielkiego portalu. Nie można spocząć na laurach. Zmiany laya, działów, wtyczki na forum nic nie dadzą. Trzeba się samemu zmienić.
Do hejterów: "no to sam coś zrób"- to forum dla użytkownika, czy użytkownik dla forum? Ja tu jestem nikim i nic nie będę robił. Są od tego odpowiedni ludzie, ale nic sobie z tego nie robią. Miały być blogi- nie ma. No, przynajmniej działają już nagrody.
Zresztą nie wiem, czym jest to spowodowane. Zmianą administracji? Bo widzę yeeda w admince, przedtem jeszcze EDa (chyba nadal jest).
A teraz zastanówcie się: chcecie, aby było tu wiele nowych użytkowników. W jaki sposób mają się rejestrować, kiedy wita ich taki komunikat? Napisany byle jak, bez ogonków, z błędem ortograficznym... Szkoda gadać. Co mają po rejestracji? Wypomnienie jakiegoś błędu (tak jak w moim przypadku)- "sam coś zrób, a jak nie, to zamknij mordę i wyp******aj" (puenta wszystkich postów).
O tym, że strona brzydko wygląda nie będę się rozpisywał, bo nie złożyłem się na to. Na początku tylko ładnie wyglądało, z biegiem czasu zaczynałem dostrzegać kolejne i kolejne błędy, przez które strona wydaje mi się szkaradna. Liczy się przede wszystkim jakość artykułów (niektóre są super), ale na szatę graficzną też trzeba zwrócić uwagę. Najbliższe zmiany w layu? Polecam ArminaSa. Grafikami rang pokazał, co potrafi, a założę się, że teraz jest 2x lepszy niż wtedy
Ok, jak już narzekam to:
Ps. Taaaak, kolejny temat vendetty, w którym to narzeka, jak mu jest źle...
Można w inny sposób zniechęcić innych do rejestracji - na przykład ją wyłączając. Zamiast tego co mamy?
A niedługo co? Rachunek za zmarnowany transfer? Czy może lepiej "JESTEŚ NA FORÓM: zarejestruj sie k***a, bo nam marnujesz transfer. Jesteśmy najwięksi, najlepsi, mamywszystko itd"Witaj naForum Gothic Up - Arcania: Gothic 4!
Skoro już trafiłeś na nasze forum poświęć 30 sekund na rejestracje, jeśli nie masz ochoty tego robić, to po co marnujesz nam transfer? Zapraszamy do tworzenia z nami największej społeczności fanów serii Gothic w Polsce!
Po prostu... nie można tak prowadzić wielkiego portalu. Nie można spocząć na laurach. Zmiany laya, działów, wtyczki na forum nic nie dadzą. Trzeba się samemu zmienić.
Do hejterów: "no to sam coś zrób"- to forum dla użytkownika, czy użytkownik dla forum? Ja tu jestem nikim i nic nie będę robił. Są od tego odpowiedni ludzie, ale nic sobie z tego nie robią. Miały być blogi- nie ma. No, przynajmniej działają już nagrody.
Zresztą nie wiem, czym jest to spowodowane. Zmianą administracji? Bo widzę yeeda w admince, przedtem jeszcze EDa (chyba nadal jest).
A teraz zastanówcie się: chcecie, aby było tu wiele nowych użytkowników. W jaki sposób mają się rejestrować, kiedy wita ich taki komunikat? Napisany byle jak, bez ogonków, z błędem ortograficznym... Szkoda gadać. Co mają po rejestracji? Wypomnienie jakiegoś błędu (tak jak w moim przypadku)- "sam coś zrób, a jak nie, to zamknij mordę i wyp******aj" (puenta wszystkich postów).
O tym, że strona brzydko wygląda nie będę się rozpisywał, bo nie złożyłem się na to. Na początku tylko ładnie wyglądało, z biegiem czasu zaczynałem dostrzegać kolejne i kolejne błędy, przez które strona wydaje mi się szkaradna. Liczy się przede wszystkim jakość artykułów (niektóre są super), ale na szatę graficzną też trzeba zwrócić uwagę. Najbliższe zmiany w layu? Polecam ArminaSa. Grafikami rang pokazał, co potrafi, a założę się, że teraz jest 2x lepszy niż wtedy
Ok, jak już narzekam to:
- Member Map. Czego po angielsku? Brzydko to wygląda. Niech wszystko będzie albo po polsku, albo po angielsku. Niech oba języki na forum się nie łączą.
- Pod avatarem: grupa, postów, rejestracja, skąd... Ok. Dobrze jest. Pominę już brak dwukropków po Grupa, Postów i Rejestracja. "Time Online"- jak wyżej. Albo wszędzie polski, albo wszędzie angielski.
- Facebook. Dlaczego gdy kliknę na napis Facebook na głównej stronie forum, zostaję przenoszony na jakąś stronę o xboxie? Hm. Wygląda na to, że facebooka ktoś zhackował tak, aby przenosił na xboxinfo. Hm, ciekawe.
- Unread Notifications - <zieeew>
- Każde słowo w nowym temacie automatycznie jest pisane z wielkiej litery. Hm, w szkole uczyli mnie inaczej.
- Reputacja. Albo naprawić, albo wywalić.
- Zmiana nicków. Na kilku forach z IPB spotkałem się z takim czymś:
A Wy tutaj tłumaczycie się jakimś bałaganem w DB. Wystarczy chcieć. - to jakiś żart?
Ps. Taaaak, kolejny temat vendetty, w którym to narzeka, jak mu jest źle...