odnośnie zadania puchar bromora i nie tylko...

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
witam ! mam dwa problemy ..nie wiem jak roziwazać quest dotyczący pucharu Bromora jaki ukradła mu Lucia, która potem siedzi w gospodzie u bandtytów w dolinie budowniczych... drugi problem dotyczy karrtki leżacej w spomnianej gospodzie u Snafa. Soti w niej że jakiś Lou poszedł na bagna i ma klucz do drzwi - oobskoczyłem całe bagna ale go ni ma... gdzie go znalezc??? :shock:

Villen

New Member
Co do klucza Lou znajduje się on w jednym z błotnych węży - trzeba go zabić żeby go dostać :twisted: .

Natomiast puchar Bromora znajduje się najprawdopodobniej w skrzynce u bandytów którzy porwali Elvricha (koło farmy Onara)

Pozdro

V.

BrZyDaL

Member
1. Puchar ten jest w kryjówce bandytów w Khorinis. Tamtej do której zabrali wszystkie miecze od dostawcy. Ten obóz znajduje się za farmą sekoba jesli chcesz dotrzeć to trzymaj sie skał. W tym obozie znajdziesz między innymi list pt."Dostawa" Puchar Bromora oraz List pożegnalny Lucii. Jesli już przeszukasz tam wszystkie skrzynie to powinieneś znaleźć.

2. a co do tego drugiego to nie wiem
biggrin.gif

Odydoz

Member
Elvrich nas odsyła do bandytów, którzy porwali Luciję - tam jest puchar Bromora. (w lesie za farmą Sekoga, niedaleko zielarki)

FaTtaLitY

Member
Klucz lou ma jeden z węzy błottnych.Tak opisz konktretnie który:Zaraz przed obozem bandytów jest gosc co zbiera Zioło
biggrin.gif
.Idąc od niego wgłąb bagna spotkasz człeka z którym będziesz musiał zabic pare błotnych wezy.Kiedy wykonasz zadanie i pójdziesz dalej 1 wąż błotny jakiego spotkasz ma w sobie Klucz Lou.A w pokoju Lou w gospodzie jest tylko pare dennych rzeczy.
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom