Dlugo sie zastanawielm, czy oplaca mi sie tu wypowiedziec ale,
QUOTE Konsekwencje nie będą wyciągane za to co tu zostanie napisane, no chyba, że ktoś zacznie robić spam bla bla bla...wiec co mi szkodzi
a wiec zaczynam:
:arrow: cLoNe_xx - gosc spoko, zawsze pomaga jak ktos ma problem, osoba bez ktorej nie poznal bym tylu ludzi
Swoje obowaizki na 4um wypelnia, bardzo dobrze.
:arrow: Arcane - gosc rowniez spoko, bardzo go cenie i szanuje.
Swoje obowaizki na 4um wypelnia, bardzo dobrze.
:arrow: GaNdi - hmm ciezko mi cos o nim napisac, tak jakos za nim nie przepadam,
Swoje obowaizki na 4um wypelnia, hmm, bo takie ma zadanie
:arrow: Gilfon - za nim jakos tez nie przepadam, czepia sie praktycznie wszystkiego co ktos napisze ale coz, taka jego robota
Swoje obowaizki na 4um wypelnia, dobrze, ale moglby troszke wyluzowac.
:arrow: Gothi -koles jakis taki... malo widoczny, nie pamietam kiedy go ostatni raz widziel i chyba dobrze, bo tez za nim nie przepadam
Swoje obowaizki na 4um wypelnia, tak jak wypelnia.
:arrow: MadBull - ten czlowiek mnie totalnie rozbroil, jak cLoNe_xx napisal topic o wyborach modow to gosc zjawil sie nie wiadomo skad i... zostal moderatorem. Moze byl tu za nim ja sie zarejestrowalem, ale i tak gosc mnie nie przekona do swojej osoby.
Swoje obowaizki na 4um wypelnia, jeszcze nie widziel aby cos poprawil, przeniusl, zedytowal wiec no comment
:arrow: Vampek - hmm, przeczytajcie sobie to co napisalem wyzej i... juz wiecie co onim sadze. To samo co o innych, czly nie zabardzo za nim przepadam.
Swoje obowaizki na 4um wypelnia, tak sobie. Moglby sie bardziej postarac.
Czas na podsumowanie. Ci ktorzy umieja czytac, to wiedza ze nie zabardzo przepadam za nowa ekpia moderatorska (do tej ekipy nie zaliczam cLoNe`a i Arcane`a). Jakos tak nie odpowiadaja mi oni, bardziej wolalem starych modow. Od dawna zastanawiam sie kiedy CloNe zrobi nowe wybory na te stanowiska ale chyab sie ich tak szybko nie doczekam.