Obrazki Się Nie ładują W Necie,....

Status
Zamknięty.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
fglkjhgf.jpg

no więc sprawa jest krótka, u mojego kumpla jak widać na screenie niektóre obrazki, najcześciej gify się wogóle nie wczytują.
Powiem że screen był robiony na firefoxie, ale na operze i explorerze jest tak samo. i nektórych stron, np. sweet brokacik xD
w ogóle się nie da używać bo tam są same gify.

Kacperex

KacŚpioszek
Flash masz zainstalowany? i te active x?
Wiem, że one są do stron potrzebne

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Mam: flash player plugin, activex, i shockwave player 11.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
odkurz komputer od środka a szczegulnie karte graficzną, porządny format. poszperaj jeszcze w biosie może tam coś będzie źle. a obrazki na kompie (nie w necie) są dobrze czy tak samo? i to trochę dziwne bo niektóre obrazki są.
zainstaluj najnowszą wersje przeglądarki

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
CYTAT
odkurz komputer od środka a szczegulnie karte graficzną, porządny format. poszperaj jeszcze w biosie może tam coś będzie źle. a obrazki na kompie (nie w necie) są dobrze czy tak samo? i to trochę dziwne bo niektóre obrazki są.
zainstaluj najnowszą wersje przeglądarki

Zenek, komp jest czyszczony od środka minimum co dwa tygodnie, a formata bym też na nim chętnie zrobił tylko że to nie mój komp a kumpla, on jeżeli ma zrobić coś więcej niż odpalić grę albo neta to dzwoni po specjaliste :/. Jest najnowsza wersja przeglądarki firefox 3.5. RC 2, myślę że to z powodu tego syfu co jest u niego na kompie, po usuwam niepotrzebne programy zainstaluje odkurzacz i przeczyszcze, a potem jakiegoś antywira :D.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom