Oblezenie Vengardu

Status
Zamknięty.

basar

New Member
Mam problem z oblezeniem Vengardu. Czy w dzienniku pojawia sie wykonanie zadania z wyzwoleniem tego miasta? Czy magiczna bariera zniknie? Zabilem juz wszystkich orkow poza bariera i pojawil sie wpis. Czy tak samo bedzie z wewnetrzna czescia? Prosze o szybka i konkretna odpowiedz.

bredpl

Member
CYTAT
Czy w dzienniku pojawia sie wykonanie zadania z wyzwoleniem tego miasta?

Dawno nie grałem ale jak pamiętam to tak pojawia się :D :) ;)

CYTAT
Czy magiczna bariera zniknie?

Jak mi wiadomo nie zniknie, może jak przejdziesz całą grę to na końcu będzie filmi że znika lecz nie wiem bo nie przeszedłem. Gra była tak zaplanowana że bariera miała nie zniknąć a Vengart miał być uwięziony razem z królem i z orkami. :D ;) :)

CYTAT
Zabilem juz wszystkich orkow poza bariera i pojawil sie wpis. Czy tak samo bedzie z wewnetrzna czescia? Prosze o szybka i konkretna odpowiedz.

Tak chyba tak będzie, choć nie pamiętam do końca :D

Wiesz co najlepiej to sprawdź bo po co zadawać pytania jak możesz sam to sprawdzić bo pytając się co będzie później psujesz całą zabawe w grze. Pomału wszystko odkrywasz. To jest tak jagby ktoś powiedział ci zakończenie gry a czy po tym gra ma sens jak już wszystko wiesz. Pytania zadawaj jak masz z czymś problem a nie co będzie bo to możesz sam sprawdzić czy tak nie lepiej. <_< :( :D ;)

Myślę że pomogłem, a jak się pomyliłem przy odpowiedziach to sorka :D :)

Pozdrawiam ;)

Zomin

Member
Vengard, jak wszystkie inne miasta Myrtany jest okupowany przez orki... Wiec jakbys chcial Innosowi pomagac, to zeby wyzwolic Myrtane musisz zniszczyc orki w i poza Vengardem.(Jak pamietam to chyba sie dalo o tym powiedziec Robarowi... przynajmniej z orkami nazewnatrz.
Pozdro!
Kriken777, on sie nie pyta jak wejsc do bariery, tylko czy jak orki wewnatrz zabije to bedzie wpis

Kriken777

New Member
w miescie gotha przed wejsciem na dziedziniec jest taka jaskinia
w niej znajdziesz kamien teleportacyjny do Vengardu
jesli jeszcze jej nie znalazles to kiedy masz brame do miasta i wchodzisz to jest tam druga brama
to o ile pamietam to po jej prawej stronie jest wejscie do jaskini

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom