A czy ja pisałem, że są złe? Wykonanie nie najgorsze ale nie wszyscy chcą oglądać gołego Diega. Czemu tylko nie zrobili personelu "Czerwonej Latarni" ?
A czy ja pisałem, że są złe? Wykonanie nie najgorsze ale nie wszyscy chcą oglądać gołego Diega. Czemu tylko nie zrobili personelu "Czerwonej Latarni" ?
To samo mi na gg pisałeś. Ja tam Czerwonej Latarni nie znam, nigdy nie byłem Ale fakt faktem, że nagi Diego (czemu akurat on???) nie każdemu może przypaść do gustu. Hmmm... lubi chłopców? Ale swoją drogą, kobiety są lepsze w rysunkach, więc goli faceci mogą tu mieć swoje uzasadnienie...
ech macie racje beznadziejny pomysl z tym Diegiem w ogole to te rysunki sa dla mnie beznadziejne. Ale to moje prywatne zdanie kazdy moze myslec co chce
Vampek: Wbrew pozorom- on się nie spóźnił. Po prostu skasowałem kilka offtopicowych postów, przez co wygląda, jakby ten post był pisany z miesiąc po poprzednim.
nie obrazać mi tu diega!ale z tych "cenzuralnych" rysunków podoba mi sie jak lester, diego, milten i gorn coś jedzą.szkoda że nie ma tam bezimiennego :evil:
Vampek: troszkę się spóźniłeś z odpowiedzią. Na przyszłość- patrz na datę ostatniego posta.
5 dni to nie tak dużo. Loozik Vampek. Gdyby to była prośba o pomoc to tak, ale w tym przypadku nic złego się nie stanęło - Gothi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.