Nie spamuj ani nie denerwuj nikogo innego z forum.Dołącz do tego Zakonu i do gildii również.Zostań z nami na dłużej.Napisz też trochę o twoich zainteresowaniach.Przeczytaj regulamin i go przestrzegaj.
W prawdziwym życiu jestem niezawodowym Biblioznawcą. Obecnie jestem w 3 klasie Gimnazjum. O Świecie Gothic wiem już prawie wszystko ale chcę wiedzieć jeszcze więcej...
Cześć Numeid, witaj na naszym forum. Rób wszystko co koledzy kazali, dołącz do Najemników. No i nie spamuj jak popadnie, ale bądź aktywnym userem (wielu nowych znika po 10 postach). No i ciekawe, Shawn (spamer wszechczasów) poucza by nie spamować.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.