Nowy porządek

Status
Zamknięty.

Sir Lukas

Member
no dobra mały tekst z niczym niezwiązany który wymyśliłem podczas mycia zębów :D :

Nasze miecze powinny już dawno spłynąć krwią niewiernych pomścimy naszych przodków już nie musimy się ukrywać wzniesiemy nasze sztandary o znaku młota. Gdy Czarna falanga zstąpi z niebios i my razem z nią zalejemy ten gnijący świat jak powódź, i gdy już nie pozostanie kamień na kamieniu zapanuje nowy porządek . Nie będzie już innowierców a ci co pozostaną i nie podporządkują się nowej władzy zostaną sprowadzeni do niewolniczej procy w kopalniach a ich domostwa spalone i rodziny wymordowane a oni sami naznaczeni piętnem

wszelkie uwagi nad Tandetnością owego tekstu bardzo wskazane :D

[/url]

KING

Weteran
Weteran
Jak dla mnie może być bo ja i tak lepszego nie wymyśle ale mogło być troche dłuższe

RaVeN

Admin Site
Weteran
he

KAzdy pisze tak jak umie mnei osobiscie przypadło do gustu ;)

Tibrion

Weteran
Weteran
fajne mi sie podoba - mogłoby byc trochę dłuższe ale ile można myć zęby - powiedzcie - no ile :?: :D

RaVeN

Admin Site
Weteran
he

Cytat ze znanej reklamy " Teras baaaardzooo długo :lol: " W tekście wystepuje za dużo "i " a ogólnie spoko d;

GaNdi

Weteran
Weteran
"Żeby ząbki były mocne i zdrowe" czyli ok.5 godzin

Tibrion

Weteran
Weteran
po pięciu godzinach mycia żębów - szczoteczki się rozpadają - potwierdzone przez Instytut Badania Długości Życia Przeciętnej Szczoteczki (IBDŻPS), a tka konkretnie to text dalej mi się podoba

GaNdi

Weteran
Weteran
Po pięciu godzinach przecierasz sobie szkliwo,i rozwalasz sobie nerwy

Tibrion

Weteran
Weteran
nie mówiąc juz o dziąsłach i wargach które krwawią i że krew tworzy już sporych rozmiarów kałuże

Sir Lukas

Member
Jak sam już mówiłem jest to mały tekst z niczym niezwiązany z niczym jak będe miał co lepszego w podobnych klimatach to dam znać :D [/quote]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom