cLoNe_xx
Król Nordmaru
Oto, któtkie wyjaśnienie. Obecny klan MSN przestaje istnieć. Miałem mało czasu na dodawanie nowych członków i pielęgnacje klanu. Więc powstał nowy klan Nordmar's Kingdom. Dzielić się on będzie na 4 Gildie Wojoników, Magów, Leśników i Zbójów. Każda gildia będzie miała swojego przywódce, który będzie przyjmował nowych członków i wyrzucał jeśli będzie to konieczne. Będzie on decydował o wszsytkich sprawach dotyczących Gildii której przwodzi. Użytkownik będzie mógł należeć tylko do jednej Gildii, do której to zdecyduje sam. Narazie tylko jedna Gildia ma sowojego przywódce. Prosze nie pisać mi postów z prośbami, że chcecie zostać przywódcami. Jeśli będzie trzeba stworze do tego odpowiedni temat i tam będzie można się zgłaszać. Każda gildia będzie wyróżniała się własnymi rangami jeszcze nie ustaliłem czy o randze będzie decydfował licnzik postów czy też przywódca będzie was obdarzał odpowiednio rangami. Nad całym Królestwem Nordmaru jednak będzie sprawował władze Król cLoNe_xx, Książe Arcane a pilnować porządku ich legion (Moderatorzy). Narazie to tyle.
Pozdrawiam cLoNe_xx
Pozdrawiam cLoNe_xx