Nowy Dzial...

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Witam!
Chcialam zaproponaowac stworzenie nowego dzialu, a mianowicie "Kawaly(lub Dowcipy).. Mysle, ze to jest dobry pomysl..I w mojej wizji moglo by to wygladac tak:
-Stworzony bylby ten dzial i tam "poddzialy"? (tematy,z nazwami kategori), czyli: np. poddzial - "Kawaly o Jasiu", "Kawaly o tesciowych", "Kawaly o polityce" itd. No i userzy mogliby do kazdej kategorii wpisywac kawaly(w postach)..Co o tym sadzicie??? Tzn. my nic nie zdzialamy, ale mysle, ze jak userom sie spodoba, to admin zgodzi sie na stworzenie takiego dzialu. Wszystko w naszych rekach, bo mozemy przekonac admina. Piszcie swoje opinie.

Pozdrawiam, xdx

Cisu

Member
Szczerze to widziałem już coś identycznego na innych forach i niestety muszę stwierdzić, że nie sprawdzało się to tak dobrze w praktyce, jak w założeniu. Jeżeli o mnie chodzi to ten dział jest trochę zbędny i mógłby niepotrzebnie zaśmiecać forum. Jednak nic nie miałbym przeciwko, aby w dziale "Hobby" został utworzony i przyklejony temat o nazwie "Kawały", gdzie każdy mógłby wklejać tego typu rzeczy...jeszcze jedną ewentualnością byłoby utworzenie subfora, ale ja jestem za tematem ;).

daria

Szejn
Weteran
OK!!Dzieki za opinie, moge zrobic taki temat, lecz to nie to samo(bo chcialam, aby zostaly sworzone kategorie)ale sprobuje jeszcze wymyslic cos ciekawego, aby forum nie bylo nudne(takowe nie jest, ale..) i bardziej ciekawe. Pomysle i moze znajde pomysl na stworzenie jakiegos ciekawego dzialu, oczywiscie za zgoda admina.

Laska

Active Member
Mnie także wydaje się, że osobny dział byłby zbędny, bo na forum zrobi się w końcu za duży bur...bałagan. Ale jeśli chodzi o przyklejenie tematu o dowcipach w hobby to jestem za pod warunkiem, że będą to dowcipy TYLKO oryginalne (lub chociaż w miarę oryginalne), bo kto chce po raz nie wiadomo który słuchać, że przychodzi baba do lekarza, a lekarz jest tej samej płci co owa wspomniana wcześniej pacjentka??

PS. Vullin - z Laską :p (płeć do odmiany nic nie ma ;) )

Vullin

Feainewedd
Witam.
Mi to raczej obojętne czy będzie nowy dział czy nowy temat. Lecz zgadzam się z Laską(/kiem ?). Każdy mógłby poprostu wymyślic swój kawał, a na górze napisałby kategorie, które wcześniej ustaliłby twórca tematu... Moglibyśmy też żart jakoś oceniac, ale nie wiem jak by to wyglądało. Jednym słowem "tak" na żarty z mojej strony :)

Pozdrawiam...

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Jestem przeciwny zarówno nowemu działowi, jak i tematowi z ową tematyką. Nie spotkałem się jeszcze na żadnym forum z takim działem i wydaje mi się, że to bez sensu. Taki dział byłby to zwykły nabijacz postów, już wierze że ktoś by wymyślił jakiś kawał. Wszystkie zostały by zerżnięte z innych stron. Niby kto by to kontrolował? Jak sobie chcę poczytać dowcipy to otwieram sobie odpowiednią do tego stronę. To samo się tyczy takiego tematu, zresztą powstawały już tutaj takie tematy, ja przynajmniej dwa pamiętam.

EDIT do postu niżej:
To nie był atak na Twoja osobę. Nie pisałem o tym temacie, tylko o temacie o dowcipach, który miałby powstać. Ja też wyraziłem tylko swoje zdanie i bynajmniej nic Ci nie zarzuciłem.

daria

Szejn
Weteran
No dobrze to byla tylko sugestia i ten temat nie jest nabijaczem postow, bo na randze mi nie zalezy!!!(chce poprostu sie udzielac i probowac pomagac)...Ok, jezeli jestescie temu przeciwni to nie bede dalej tego ciagnac...
A czy widziales te tematy po moim przyjsciu?????Bo ja nie widzialam i dlatego zalozylam...Nie jestem tak dlugo na tym forum co Ty, wiec..

xenex

Member
Osobiście wolał bym żeby ów dział nie powstawał. Każdy user chciał by pisać jeden krótki kawał, co było by spamerstwem i n00bostwem.(Przez co Moderatorzy mieli by za dużo pracy na głowie).
Jest zbędny, jak chcesz to zrób temat w Hobby albo w Zabawach.
Popieram w 100% dadexa.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dział niepotrzebny, który stanie się polem dla noobstwa
dlatego wydaje mi się, że idea powinna zostać zniesiona
bo jest nie na miejscu
aczkolwiek warto tu pochwalić xadriax za pomysłowość
i chęć rozwinięcia forum :)

Status
Zamknięty.