Nowy DziaŁ

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A więc kochani spoglądając na post xdariax z zapowiedziami filmu
wpadłem na pomysł dotyczący nowego działu

A więć już mówie
Dział ten będzie zajmował się wszystkimi nowościami
Zapowiedzi filmów gier ksiązek muzyki...itp...co tam jeszcze wpadnie do głowy to podpowiadajcie
No wiecie byłyby osoby odpowiedzialne za dany dział np książki i filmy, gry i muzyke
i w wolnych chwilach wrzyucałyby interesujące pozycje warte zobaczenia :)
taki kulturalny informator :) dla userów GUp

King Kacpi skinął mi na zgodę, gdy mu powiedziałem o tym pomyśle
a więc piszę tu za jego zgodą :)

I tu się pojawia pytanie czy podoba się wam ten pomysł
i kolejne pytanie
Potrrzebni będą redaktorzy zajmujący się wyszukiwaniem ciekawych pozycji w internecie
i wrzucaniem ich co pewien czas...oczywiście nie tylko kierując się swoimi gustami
Wiem że XdariaX jest chętna do prowadzenia takiego działu aczkolwiek potrzebaby było kogoś do innych działów
byście się sensownie podzielili obowiązkami

A więc rzucam zaytanie czy ktoś byłby chętny prowadzić taki dział??????????/
jeśłi tak to piszcie tutaj i ja zdecyuduje kto będzie i jakie działy powstaną

ewentualne pomysły też w ten temat proszę

pozdrawiam yeed

daria

Szejn
Weteran
Mi sie ten pomysl bardzo podoba, parwda pisalam juz o tym na gg z yeed'em, i przyznam szczerze, ze jest to bardzo interesujace..
Mozna by bylo podawac zapowiedzi jakis filmow, daty premier...
Mysle takze, ze duzo osob chcialoby porozmawiac o muzyce, literaturz itd.

Jak juz yeed podkreslil jestm chetna prowadzic taki dzial, nie chodzi tu o wszytsko, moglabym prowadzic dwa "poddzialy"(nie wiem jak to sie zwie),
a ktos moglby mi pomagac..Mysle, ze jestem troche za krotko na forum, aby sobuie z tym sama poradzic :D
Wiec proszeee zgalszajcie sie do pomocy...
Ale co zrobimy, jesli sie zglosi duzo osob???Zaglosujemy kto ma byc czy jak??
Wypowiadajcie sie!!! :D :p

Pozdrawiam, xdx

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
ja się mogę tego podjąć :) dla mnie tam ryba, tyle ze od razu mówię że artykuły, zdjęcia itp nie będą moje, tylko danego serwisu filmowego.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A więc mamy dwójkę ciekawskich..zagadam do kacpiego by zrobił dział :)
Podzielimy go na Film i ksiązki oraz gry i muzyka :)
Z tego co wiem Xadriax chce prowadziźić dział pierwszy
a więc Blade ty poprowadzisz dział drugi :)
Najlepiej dogadajcie się między sobą :)

jeśli jakieś pomysły na rozwinięcie działu to piszcie
chętni też mile widziani :)

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Ja widzę, iż Kacperex wszystkie sprawy zaczął rozwiązywać z osobami trzecimi, nie sugerując się zdaniem składu moderatorskiego, który czyści ten cały syf. Nie rozumiem w tym momencie jego postawy.

Teraz pora na trochę dygresji z mojej strony.

Rozumiem nowi użytkownicy, chcą urozmaicić całkowicie działania forum, lecz nie tędy droga zapewne. Mogę otwarcie powiedzieć, że jestem zbulwersowany tą całą sprawą jako "weteran'' tego forum. Nie poznaje tego forum. Po co te nowe działy? Popatrzcie sobie na inne fora o tematyce Gothic. Tam nigdzie nie ma takiego szału, że powstają niepotrzebne działy, psujące cały klimat forum, które traktuję serię Gothic. Przykro mi to stwierdzić, ale ja mówię stanowcze nie.

Może od razu zmienimy fora Gothic, Gothic 2 + Noc Kruka i Gothic 3 na działy poświęcone: polityce, muzyce, kulturze i innych tego typu forach.

Ponadto dodam, iż do takich tematów określających filmy oraz inne podobne tematy, służy dział Hobby.

CYTAT
Z tego co wiem Xadriax chce prowadziźić dział pierwszy
a więc Blade ty poprowadzisz dział drugi smile.gif
Najlepiej dogadajcie się między sobą smile.gif

Yeed, przecież ostateczne decyzja należy do administratora, a Ty już odpowiednio przydzielasz działy... Nie rozumiem, co się dzieje z dzisiejszymi użytkownikami. Wiem, że bardzo cenicie się nawzajem z kacperexem, ale takie "wymuszanie" o ile mogę to tak nazwać to jest kpina.

Czeka mnie i Kacperexa trudna rozmowa jak się pojawi.

Sudden Hoof wracaj...

Pozdrawiam, xarox.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Będziesz adminem xar to będe się z tobą konsultował w takich sprawach
ale narazie to kacpi ma dostęp do panelu i tylko on może to ustawić.
a więc rozmawiam z nim

Gadaliśmy wspomniałem mu o tym powieział że pomysł nice
to założyłem temat i robię wszystko w porozumieniu z nim :)
a to w jego kwesti jest by ustalać ewentualnie z resztą administracji powstanie działu
a nie w mojej więc ja się wam o to pytać nie będe

CYTAT
ozumiem nowi użytkownicy, chcą urozmaicić całkowicie działania forum, lecz nie tędy droga zapewne. Mogę otwarcie powiedzieć, że jestem zbulwersowany tą całą sprawą jako "weteran'' tego forum.

i co gadanie o braku podziału na nowych i staryuch....
Xar musiał zaznazyć że to ON jest weteranem GUp a ja
tylko małym pier****

CYTAT
d, przecież ostateczne decyzja należy do administratora, a Ty już odpowiednio przydzielasz działy... Nie rozumiem, co się dzieje z dzisiejszymi użytkownikami. Wiem, że bardzo cenicie się nawzajem z kacperexem, ale takie "wymuszanie" o ile mogę to tak nazwać to jest kpina.

i tak właśnie jest..ja sobie piszę tak ja mi się wydaje....a kacpi to zmieni jeśli będze chciał...w końcu jest adminem
a co do mojej znajomości z Kacpim to nie twój biznes..aczkolwiek z pewnością NIC na nim nie wymuszam tylko proponuje

Nom xar czekałem kiedy ci się obudzą neurony
coś za długo byłeś spokojny.....
Co nie możesz znieść że nie masz na wszysto wpływu na forum..nie poradzę..zduś to
wpadł mi pomysł i podzieliłem się nim z kacpim..on się zgodził więc go wprowadzam
będziesz adminem będziesz kierował forum według własnego widzimisię...ale narazie to ostatnie słowo kacpiego jest
więc z nim rozmawiaj prz ewentualnych pretensjach a nie żołądkujesz się i obrażasz mnie mówiąc, że to cvo robie to kpina

CYTAT
składu moderatorskiego, który czyści ten cały syf.

jeśłi ci tak ciężko z tym SYFEM to zrezygnuj..jest wielu innych chętnych na twoje miejsce.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja po czesci rozumiem xara. Działów w tej chwili jest chyba 2 razy wiecej niz na tej odsłonie forum chocby z przed roku. Im ich wiecej tym forum ciezej sie przegląda i ciezko czasami znaleźć to czego się szuka.
Jesli juz miałbypowstac jakis nowu dział to proponuje zeby bylo to subforum do działu hobby.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Widzę, iż nawet nie potrafisz lub nie chcesz odpowiednio zinterpretować tego co ja napisałem…

Pozwolę sobie na cytowanie...

CYTAT
Będziesz adminem xar to będe się z tobą konsultował w takich sprawach

Nie mam zamiaru być na tym forum administratorem, to jest jedna sprawa.

CYTAT
a to w jego kwesti jest by ustalać ewentualnie z resztą administracji powstanie działu a nie w mojej więc ja się wam o to pytać nie będe

Więc jeżeli byś dobrze przeczytał to co napisałem, wywnioskowałbyś, że te słowa głównie były kierowane do Kacperexa.

CYTAT
i co gadanie o braku podziału na nowych i staryuch....
Xar musiał zaznazyć że to ON jest weteranem GUp a ja
tylko małym pierdolcem

To są tylko i wyłącznie Twoje słowa, nie moje. Głównie stwierdzenie, że jestem weteranem, miało na celu wyperswadować Ci, iż nie przypominam sobie takiej hulanki na forum. Ponadto nigdy nie pisałem, iż nowi użytkownicy na forum są pierdolcami, gdyż według mnie jest to obraźliwe stwierdzenie wobec użytkowników tegoż forum. Ale widocznie Ty masz takie zdanie i masz niskie mniemanie o sobie, jeżeli twierdzisz, iż uważam Cię za pierdolca.

CYTAT
Co nie możesz znieść że nie masz na wszysto wpływu na forum..nie poradzę..zduś to
wpadł mi pomysł i podzieliłem się nim z kacpim..on się zgodził więc go wprowadzam
będziesz adminem będziesz kierował forum według własnego widzimisię...ale narazie to ostatnie słowo kacpiego jest

Widzisz, to nie Gothic Khorinis, że mi się nie podoba Twoje zachowanie. Nie jestem tutaj administratorem by się, w jaki kolwiek sposób panoszyć, więc w zupełności nie rozumiem Twoich aluzji dotyczących mojej osoby. Ponadto w tym momencie mnie uraziłeś, uważając, że chce władzy na tym forum. Przykro mi, że doczekałem po raz kolejny takich zarzutów na tym forum. Przyznam, iż zależało mi na Junior Adminie, lecz uważam, iż ta posada należy się Kushiemu.

CYTAT
więc z nim rozmawiaj prz ewentualnych pretensjach a nie żołądkujesz się i obrażasz mnie mówiąc, że to cvo robie to kpina

Czy ja Cię obraziłem drogi Panie? Po prostu wyraziłem swoją dygresję odnośnie całego Twojego pomysłu. Nie podoba mi się i tyle. Gothic Up przeglądam od 2004 roku i jestem po prostu "degustatorem" o ile można nazwać ten stan klimatu tego forum.

Nie mam zamiaru użerać się z Tobą, ponieważ poraz kolejny mnie prowokujesz tak samo jak było na Gothic Khorinis, gdzie cały czas dobitnie uświadamiałeś mnie, iż to ja shackowałem portal, który sam wraz z moim kolegą szczurkiem tworzyłem prawie od zera. Ponadto, nie wiem co mają na celu wysyłane mi PW, że jestem idealnym global modem… To jakiś cel by mnie zbulwersować?

Jeżeli masz jeszcze jakiś pytania to odsyłam Cię na PW… Nie zaśmiecajmy tematu.

Pozdrawiam, xarox.

CYTAT
jeśłi ci tak ciężko z tym SYFEM to zrezygnuj..jest wielu innych chętnych na twoje miejsce.

Zapewne i Ty jesteś w Tym gronie... Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
ostatni post bo pewnesłowa których użyłeś w moją stronę mogą zopstać źle zrozumiane przez innych
zwłaszcza że mogłeś sprawy nie poruszać na forum

CYTAT
Więc jeżeli byś dobrze przeczytał to co napisałem, wywnioskowałbyś, że te słowa głównie były kierowane do Kacperexa

jeśli miałybyć skierowane do kacperexa to masz jego gg i nie musiałeś robić offtopu a wystarczyło do niego napisać...al tego nie zrobiłeś tylko ogłosiłeś światu swoje zdanie....sugestywne co nie :)

CYTAT
To są tylko i wyłącznie Twoje słowa, nie moje. Głównie stwierdzenie, że jestem weteranem, miało na celu wyperswadować Ci, iż nie przypominam sobie takiej hulanki na forum. Ponadto nigdy nie pisałem, iż nowi użytkownicy na forum są pierdolcami, gdyż według mnie jest to obraźliwe stwierdzenie wobec użytkowników tegoż forum. Ale widocznie Ty masz takie zdanie i masz niskie mniemanie o sobie, jeżeli twierdzisz, iż uważam Cię za pierdolca.

Od kiedy tu przyszedłem co niektórzy akcentują że są starsi stażem nadmiernie a to mnie denerwuje bo w niczym ne są lepsi od nowych....warto pamiętać o ich zaangażowaniu ale to nie znaczy że są lepsi.....SH...prowadził złą retoryke :p
pierdolca..przesadziłem to fakt sory

CYTAT
Widzisz, to nie Gothic Khorinis, że mi się nie podoba Twoje zachowanie. Nie jestem tutaj administratorem by się, w jaki kolwiek sposób panoszyć, więc w zupełności nie rozumiem Twoich aluzji dotyczących mojej osoby. Ponadto w tym momencie mnie uraziłeś, uważając, że chce władzy na tym forum. Przykro mi, że doczekałem po raz kolejny takich zarzutów na tym forum. Przyznam, iż zależało mi na Junior Adminie, lecz uważam, iż ta posada należy się Kushiemu.

Podejrzenia prowadziłem nie tylko ja na Gk..wiele osób tak uważało..więc teraz nie zwalaj całej nagonki na mnie za tamtą pomyłkę...zwłaszcza że cię przeprosiłem.....a wtedy zachowywałeś się dziwnie i nie tylko ja tak uważałem

CYTAT
Nie mam zamiaru użerać się z Tobą, ponieważ poraz kolejny mnie prowokujesz tak samo jak było na Gothic Khorinis, gdzie cały czas dobitnie uświadamiałeś mnie, iż to ja shackowałem portal, który sam wraz z moim kolegą szczurkiem tworzyłem prawie od zera. Ponadto, nie wiem co mają na celu wysyłane mi PW, że jestem idealnym global modem… To jakiś cel by mnie zbulwersować?

Ja tymbardziej...porozmawiaj i wyjaśni z Kacpim wszystkie wątpliwości....prowokować to ja dopiero mogę ale po co????
nie Pw tylko na gg..żartowałem obie jak zamknąłeś temat xadriax...ale widzę że teraz wykorzystujesz każde moje słowo by pokazać jaki to jestem :)

post był potrzebny bo po twoim mogło by powstać złe wrażenie na mój temat dlatego wyjasbniem co i jak
zwłaszcza że sam zacząłeś publiczną debatę, której zacząć nie musiałeś...wystarczyła prytwatna rozmowa ze mną i z Kacpim

Mam nadzieje, że temat zamknięty? Resztę wyjaśnię z Kacperexem - xarox.
Debata była i jest konieczna. Wyraziłem publicznie swoją opinie na ten temat...

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Jeżeli chodzi o wypowiadanie się to w końcu jest to forum DYSKUSYJNE, czyli mogę dalej prowadzić duskusję, z tym że rostrzygnijcie spór między sobą.

Mi się wydaje że dział powinien być, zresztą im więcej działów - tym lepiej, bo większa aktywność, a to dobrze świadczy o portalu ;) To źle że jest dział hobby?? Może jest bardziej oblegany niż dyskusję o Gothicu, ale gdybysmy mieli gadać tylko o gothicku to juz by mnie tu nie bylo, bo by tematów do dyskusji zabrakło. Za pare dni byśmy gadali, "jaki kolor chaty ci się podoba", albo "ile ważą worki przenicy z G3", mówiąc krótko - totalny spam. Ci co będą chcieli się interesować filmem, książką itd. chętnie tu zajrzą. W końcu nie wszyscy muszą tu zaglądać, a jak xarox mam problem z moderką to ja ten dział chętnie pociągne bo w moderce mam roczny starz, także dla mnie to rybka. Ale myślę że poradzisz sobie jako "śmieciaż" (bez obrazy). O ilę powstanie ten dział to ja mogę się spokojnie zająć tym.

Pozdrawiam

ps. Mod Globalny to juz prawie admin... no i w zasadzie admin powinien się z nim konsultować bo to jego "prawa ręka". Widocznie kacperex uznał że to jest dobry pomysł (bo jest) i nie miał potrzeby konsultacji. I po co tak kłótnia??

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
W końcu jakiś głos rozsądku....bo ja do końca nie kapuje o co chodzi xaroxowi
ale widzę, że jest Kacpi i sprawa się wyjaśni
bo to w jego gesti jest konsultacja....ale to nie jest jego obowiązek

CYTAT
Więc jeżeli byś dobrze przeczytał to co napisałem, wywnioskowałbyś, że te słowa głównie były kierowane do Kacperexa

jak ma być publiczna to nie pisz że skierowana do Kacpiego....bo mieszasz

CYTAT

Zapewne i Ty jesteś w Tym gronie... Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie.

Wierz lub nie ale od kiedy tu jestem jeszcze mnie nie interesowała posadka w administracjii GUp
więc nie czuj się zagrożony..napisałem tak bo zareagowałeś jakby ci przeszkadzało, że masz globala
..chciałem być modkiem na GK tak jak kiedyś..chyba się nie doczekam niestety
Gdyby mi zależało nastanowisku już dawno zacząłbym prowadzić ku temu działania
zwłaszcza, że w twoim mniemaniu mam takie wpływy u KACa,
że to nie powinno mi sprawić to najmniejszego problemu

Kacperex

KacŚpioszek
To forum jest dla USERÓW i jesli będziecie chcieć to nasram wam na środek, ważne abyscie się tu dobrze czuli.
Chcecie dział o filmie macie, chcecie gre macie, chcecie nowego laya macie. Tak wiec wszytsko jest dla WAS.
Dział - to szerokie pojecie myslałem sam o subforum jesli takowy pomysł wejdzie w zycie.
Troche obywie osoby przesadziły.
Nie zapomnajmy ze to forum o Gothicu - zgoda, patrz na inne forum o Gothicu - tu sie nei zgodze my to my!
Co dalej:

CYTAT
Wiem, że bardzo cenicie się nawzajem z kacperexem, ale takie "wymuszanie" o ile mogę to tak nazwać to jest kpina.

ja cenie wsyztskich za to co maja w głowie, i takie koment sa nie na miejscu raczej.
Forum to forum - a prywatnośc to prywatnośc.

jezeli dział filmy bedzie psuł klimat forum to po kiego hobby itd? Nie wiem

Proszę o wypowiedzi tylko na temat czy chcecie takiego działy!
CYTAT
Ja widzę, iż Kacperex wszystkie sprawy zaczął rozwiązywać z osobami trzecimi, nie sugerując się zdaniem składu moderatorskiego, który czyści ten cały syf. Nie rozumiem w tym momencie jego postawy.

Syf - praca moda to wyróżnienie jak ktoś niechce to pisac.
Osoby trzecie to dusza tego forum beznich może być od huja modów - a forum umrze!
Dlatego dla mnie się liczy to co maja masy do powiedzenia.
Modzi to TEŻ USERZY i moga sie tu wypowiadać.
Nie ma podziału mod to lepszy człowiek.
Ja jako Admin - Jestem zwykłym USEREM i mam nadzieje, że nie wyróżniam się jakos ani nie oddbijam od restzy.
Każdy off-top będzie karany!

xenex

Member
Ja mam również prawo się wyrazić, nawet jeżeli dostane za to warna.
Yeed popatrz, po co komu ten dział nowości(filmowe, książkowe i gry), skoro to jest forum o tematyce Gothic, a nie Hobby czy Off- Topic na maxa, czy tak nie sądzisz? xdariax nie wiem po co dawała te zapowiedzi, wydaje mi się że ty wszystkie bzdury które wymyślacie są z lekka nie na miejscu, nie długo to może zrobicie dział Sprawy Osobiste gdzie każdy będzie się dzielił wrażeniami które spotkały go w życiu. Po drugie,(nie powinienem tutaj tego pisać) zmniejsz swoją aktywność w konkursach, bo prawie ciągle się wypowiadasz nie dając możliwości wypowiedzieć się innym(Choć Doc pisał :) . Nie wiem po co się kłóciliście z xaroxem o takie pierdoły, ów sprawę można było rozwiązać delikatniej na PM bądź gg(bo wszyscy dobrze wiedzą że gg posiadacie), no chyba że chcieliście pokazać forum jak potraficie się sprzeczać na forum. Ogólnie yeed trochę przesadziłeś, w pewnym sensie popieram xaroxa. Bo kacperex powinien uzgadniać takie rzeczy z Grupą Trzymającą władze(czyli modkowie :) , a nie omawiać sprawy z normalnymi userami(Powiedzmy sobie szczerze, na forum ciągle zagląda ta sama grupka ludzi i to oni tylko mają pomysły i prawie tylko oni wypowiadają sie w tematach), nie twierdze że user nie ma do niczego prawa ale modkowie muszą wiedzieć, a nie za plecami coś tam kręcicie i nikt nie wie oprócz dwóch osób.

Pozdrawiam.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
CYTAT
Yeed popatrz, po co komu ten dział nowości(filmowe, książkowe i gry), skoro to jest forum o tematyce Gothic, a nie Hobby czy Off- Topic na maxa, czy tak nie sądzisz?

może to pytanie nie jest skierowane do mnie, ale jako że się zgłosiłem na częściowe prowadzenie działu to muszę powiedzieć że mnie zaskoczyłeś - ty który masz najwięcej do powiedzenia w działach offtopowych (od gothica). Oczywiście nie mam tego ci za złe, bo i niczego nie mam, ale to jest śmieszne to co piszesz. Mówiąc krótko "i kto to mówi?".

Właśnie na tym zależało @kacperexowi - żeby forum Gothic Up było O R G I N A L N E! Dlaczego wszyscy patrzą na inne fora?? Mało GUP ma userów?? A może to zasługa właśnie tych działów i porządnych, pomocnych ludzi. Tak czy siak, jako że jestem nowym userem bardziej mnie przyciąga pytania niezwiązane z Gothiciem niż te o Gothicu. Przecież już nie ma o czym dyskutować, sami wiecie że niktóre tematy są śmieszne typu: "najlepszy potwór". Ja już na nie nie odpisuje bo moja godność nie pozawala mi się poniżać i pisać S P A M. Jeżeli na forum naprawdę będzie źle to ja osobiścię bym stworzył oddzielny partnerski portal/forum dyskusyjne (albo coś w tym stylu). Pisanie opowiadań też się z czasem nudzi. Sami widzicie jak wychodzi większość questów - kończą się w połowie przygody.

CYTAT
kłóciliście z xaroxem o takie pierdoły, ów sprawę można było rozwiązać delikatniej na PM bądź gg(bo wszyscy dobrze wiedzą że gg posiadacie

heh... to jest jeszcze lepsze. rzeczywiście może sama w sobie kłótnia nie wyszła zamierzona, ale wyszła (właściwie to nie ma o co się kłócić). Dobrze że zdania yeeda i xara są na forum, bo z góry wiadomo na czym stoimy i nie ma nieporozumień...

CYTAT
ciągle zagląda ta sama grupka ludzi i to oni tylko mają pomysły i prawie tylko oni wypowiadają sie w tematach), nie twierdze że user nie ma do niczego prawa ale modkowie muszą wiedzieć, a nie za plecami coś tam kręcicie i nikt nie wie oprócz dwóch osób

Gdybyś się bardziej zainteresował, wcześniej znalazł byś ten temat ;) Myślisz że po co on jest? żebyś my "nie kręcili za plecami"... ale w zasadzie mnie to i tak nie dotyczy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
CYTAT
Ogólnie yeed trochę przesadziłeś,

Myślisz xen że mnie znasz....przesadzić to ja dopiero mogę....nie mam zamiaru się tłumaczyć..zrobiłem co uważałem za służne..i wydawało mi się że to będzie kolejne urozmajcenie....aczkolwiek każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie...ale to decyzja do Kac'a należy

CYTAT
Yeed popatrz, po co komu ten dział nowości(filmowe, książkowe i gry), skoro to jest forum o tematyce Gothic, a nie Hobby czy Off- Topic na maxa, czy tak nie sądzisz? xdariax nie wiem po co dawała te zapowiedzi, wydaje mi się że ty wszystkie bzdury które wymyślacie są z lekka nie na miejscu, nie długo to może zrobicie dział Sprawy Osobiste gdzie każdy będzie się dzielił wrażeniami które spotkały go w życiu.

Pytasz po co???? Dla urozmajcenia...dla czegoś nowego..kto się nie rozwija ten ginie....zresztą to był tylko pomysł a ten topik jest po to by się wypowiedzieć naten temat..ale obudziłeś się dopiero jak xarox zareagował......Jeśłi userzy będą chcieli dział osobisty to KAc zrobi im nawet taki dział ze złotym podestem...byle btyło im dobrze

CYTAT
Nie wiem po co się kłóciliście z xaroxem o takie pierdoły, ów sprawę można było rozwiązać delikatniej na PM bądź gg(bo wszyscy dobrze wiedzą że gg posiadacie), no chyba że chcieliście pokazać forum jak potraficie się sprzeczać na forum. Ogólnie yeed trochę przesadziłeś, w pewnym sensie popieram xaroxa. Bo kacperex powinien uzgadniać takie rzeczy z Grupą Trzymającą władze(czyli modkowie smile.gif , a nie omawiać sprawy z normalnymi userami(

Ja tej kłótni nie zaczęłem...xar mógł wyrazić swoje zdanie na moim gg jak i gg Kacpiego..ale wolał napisać tu
a co do konsultacji z resztą administrqacji to nie jest to w mojej gesti tylko gestii admina.. więc ja nie bede pisał do każdego po kolei by wysondować co uważa....jest temat ale jakoś za wielu się nie kwapiło by napisać co o tym sądzi więc uznałem że nikt nie ma żadnego ale...nie ma sprawy chcesz by konsultować to z modkami..to powiedz to kacpiemu nie mi..ja miałem pomysł i powiedziałem...a ten temat jest po to by powiedzieć czy się wam podoba czy nie....
CYTAT
Po drugie,(nie powinienem tutaj tego pisać) zmniejsz swoją aktywność w konkursach, bo prawie ciągle się wypowiadasz nie dając możliwości wypowiedzieć się innym(Choć Doc pisał smile.gif

To już jest wyłącznie moja sprawa i nic ci do tego.......

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Pamiętam, niegdyś były takie pomysły bo stworzyć nowy dział, ale admin (wtedy jeszcze Clone) nie zgodził się na to.
Dlaczego zawsze musicie kwestionować czyjeś poglądy? Ja mam inne zdanie niż yeed, ale szanuję jego (mam na myśli tylko temat działu, na temat owej kłótni się nie wypowiadam) i różnica poglądów nie wpłynęła jakoś negatywnie na nasze stosunki.

Jeśli chodzi o sam dział... ja nie piszę o Gothicu prawie w ogóle, albo bardzo rzadko, jednak jestem przeciwny robienia z G.Up forum ogólno tematycznego. Od takich rzeczy jest dział „Hobby”. Przecież zapowiedzi różnych interesujących nas rzeczy można znaleźć na odpowiednich do tego serwisach. Po co mamy tutaj spekulować o tym co jeszcze nie powstało? Dodamy jeden dział, okaże się, że przydałby się jeszcze jeden, w końcu okaże się, że będę musiał „przewijać” godzinami forum by dostać się do interesującego działu. Ostatecznie powstanie forum co prawda oryginalne, ale nieprzejrzyste i bez wyraźnego celu.

Może po prostu ja nie chcę żadnych zmian? Decyzja nie należy do mnie, wyraziłem tylko swoją opinię. Jeśli jednak to ma przyciągnąć nowych userów i dobrze wpłynąć na forum, niech tak się stanie.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jestem tylko ciekaw ile osob kozystałoby z takiego działu. Czy komus pomogłoby to w wyborze filmu na ktory warto isc do kina.
Reklamy i tak non stop pokazywane są w TV i internecie, wiec zadna produkcja nie powinna nam umknąć. Z książkami, płytami jest pewnie to samo. Tu z kolei radio duzo reklamuje.
Moze sie okazac ze osoby ktore beda prowadzic taki dzał beda go prowadzic tylko dla siebie ;] Od tak zeby posta napisac.

Cisu

Member
No to może i ja się wypowiem...na temat tego działu.
Niby jest to dobry pomysł i rzeczywiście możnaby go traktować jako pewne urozmaicenie. Jednak po przemyśleniu tego...hmmm cały dział nie byłby potrzebny. Uważam, że lepiej byłoby zrobić Subforum do Hobby o nazwie "Zapowiedzi". Tam wyglądało by to tak. Ktoś chciałby wstawić zapowiedź? Bardzo proszę pisze w "[ ]" kategorię (np. muzyka, literatura, filmy) a potem tytuł. Pokażę jeszcze raz dla przykładu: "[Literatura] X" (w miejsce "X" wstawiamy tytuł który chcemy zapowiedzieć). I problem tym samym się rozwiązuje, bo WSZYSTKIE zapowiedzi były by w jednym subforum (co się równa mniejszym sprzątaniem tzw "syfu") i chyba to jedno subforum nie psuło by zbytnio przejrzystości forum ogólnie, więc jak to Dadex ujął nie należało by godzinami przewijać wszystkiego w celu odnalezienia tego, co nas interesuje :).

Jeszcze raz dla tych, którzy nie zrozumieli, bo czasami piszę dość chaotycznie.

Dział: Hobby -> Subforum: Zapowiedzi -> [kategoria] nazwa książki/filmu/albumu muzycznego/itp (niepotrzebne skreślić) który chcemy zareklamować.

Chyba dostatecznie jasno to napisałem, prościej nie potrafię.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ja powiedzałem, że to ma być dział tylko w teoretycznym znaczeniu....
chodziło mi ogólnie o miejsce, gdzie można wrzucić jakieś ciekawe warte uwagi ksiązki filmy otp itd....
nie mam zamiaru robić z Gup fora ogólnotematycznego,
aczkolwiek faktem jest że mało dziejesię w działach związannch z Serią..
bo praktycznie wszystko co miało zostać poruszone to zostało..działy obudzą się przy ewentualnej kolejnej częsci
no i jeśłi ma to doprowadzić do jakiejś draki...to lepiej odpuścmy cały dział bo nie robię tego by dzielić forum tylko urozmaicić
jeśli się nie sprawdzi to się zamknie i tyle

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Nowemu działowi I say NO. Dlaczego? To forum o Gothicu. Hobby i Tawerny takie to tylko małe dodatki, ich raczej już jest wstarczająco. Ende of my opinion.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom