Nowy Bohater?

Kto ma być głównym bohaterem w Gothic 4?

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Nordmar

New Member
Witam.
Jak wiecie we wszystkich częściach które narazie były kierowaliśmy poczynaniami naszego Bezimiennego bohatera.
Jest on dla mnie kimś wyjątkowym mimo iż nie jest on prawdziwy.

I tak.
Jest już wiele plotek, że w Gothic 4 zabraknie tego bohatera i będzie ktoś inny ;(
Co o tym sądzicie?
Ja wolałbym dalej Bezimiennego.
Jeszcze teraz nasunęła mi się taka myśl, że zamiast Bezimiennego będzie jakiś koleś który stoi po stronie beliara.
Ja chcę straego Bezimiennego w Gothicu 4 a wy?

Pandrodor

Member
Heh, to już nie plotki.
Gdzieś był News że w G4 będziemy kierować kimś nowym, będzie to 10 lat po zasiądnięciu Bezimiennego na tronie. Poszukaj w dziale i na stronie, gdzieś jest news :p
Pozdro.

kondzio1993

Member
Fajnie by było gdybyśmy kierowali synem Beziego:) dla mnie super klimatem byłyby te wszystkie pozniejsze zdarzenia z "filmiku" na koniec gothica III:D ze diego bedzie kupcem itp:p

daria

Szejn
Weteran
Ja tam nie mam zdecydowanie wyrobionego zdania na ten temat xD
Z jednej strony to Bezio tworzył klimat w Gothic'u, czemu teraz nie ma go tworzyć? :p Bezi jest częścią Gothic'a i nie może go tam zabraknąć, czy jako głównego bohatera czy kogoś innego :p
Z drugiej strony ciekawie by było grać kim innym i pogadać z Bezim jako królem...
Tak czy inaczej jestem pozytywnie nastawiona na każdy pomysł twórców... Najlepiej to poczekać, zobaczyć jak to będzie, a nie robić wywody... Na pewno każda opcja będzie dobra i będzie miała swój urok w grze...

Tyle ode mnie na ten temat.

Pozdrawiam, Daria.

Karpielek

VIP
VIP
Jak powiedział Panda to już nie plotki że w gothic4 pokierujemy kimś nowym. Wiadomo że Bezi nie bedzie głownym bohaterem. Ale bedzie w Gothic wiec może gra nie straci tak na uroku jak podejrzewamy. Jak uważacie czy Beziemu należy sie emerytura. Ja uważam że tak chociaż niechętnie to mówię. Ja również jestem nastawiony pozytywnie na pomysł twórców. Co wymyśla to już zobaczymy i bedziemy sie musieli pogodzić że to nie bedzie nasz ukochany Bezi

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Szkoda że to nie będzie Bezi, ale w sumie to fajnie. Napewno ten drugi też będzie bezimienny,
napewno będzie silniejszy, mądrzejszy, zabawniejszy. Fajnie, że dadzą coś nowego, podobnie jak
Karpielek uważam że beziemu należy się emerytura.

Bartazar123

Member
Myślę, że dobrze by było gdyby to była nowa postać. Bardzo ciekawa jest wizja autorów związana z nową postacią-rybakiem. Może to być dosyć ciekawe, ale Gothic bez Beziego to jednak nie to samo. Mógłby to być jego syn czy coś ;p. Zdecydowanie nie podoba mi się wizja Króla-tyrana którym ma być nasz tytułowy bohater. Muszą uważać, żeby nie zepsuć sobie tym renomy serii. ;p

sinenomen

New Member
gothic bez bezimiennego to nie gothic. od pierwszej czesci zaczelismy go poznawac a teraz nagle stal sie tyranem,wogole mi sie ten pomysl nie podoba.ale oczywiscie tworcy wiedza jak zaciekawic graczy. jesli kupie nowego kompa napewno kupie tez gothic 4.

Dzyl

El Principe
Ja bym chciał aby w G4 był stary bezi...Bo jak juz wspomniano gothic bez starego dobrego beziego to juz nie ten sam gothic...Wogóle nie wyobrażam sobie gothica bez naszego beziego...Zaglosowałem oczywiscie na beziego.Choc wachałem się nad jakąs babką xD

Mag Ognia III

New Member
Jeszcze tak źle nie jest żeby jakąś babką chodzić. Po prostu starego opentał amulet śniącego prowadzący ciekawość starego bezia i nałożenie go. Nowy "Rybak" też bezio prawdopodobnie będzie młodszy ale i tak jest fajnie. ZAgłosowałem na nowego faceta.

Norris

Member
Według mnie powinien być nadal Bezimienny.
Jakoś się zżyłem z tym Bohaterem.
Ile razy ratowaliśmy świat przed złem.
To dzięki niemu akcja toczy się dalej.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Granie Bezimiennym znowu to nonsens, pomyślcie tylko - zniszczył barierę, pokonał smoki, wyrżnął pół świata w zasadzie w trzeciej części, jeszcze dodatek w który nie grałem - osiągnął wszystko, pokonał każdego - znowu byłby jakiś beznadziejny pomysł z amnezją, przy której straciliśmy nasze umiejętności i z legendarnego bohatera jesteśmy nikim? To już było by zbyt naciągane...
A idea zepsutego władcy ze starego Bezimiennego jest po prostu genialna, moim zdaniem. Nasz bohater nie zniknie, prawdopodobnie dużo fabuły będzie obracać się wokół niego - a przynajmniej powinno, tak to dzięki niemu akcja nadal będzie toczyć się dalej.
Postawienie starego bohatera na pozycji głównego złego, myślę że to przywróci stary, mroczny klimat serii, znany z pierwszej części.

HoteK

Obywatel
Może masz racje lecz każdy kto grał w Gothica to się z nim zżył .
Usadowienie go na tronie jest niezłym pomysłem , lecz gdyby grać nim dalej i odkrywać jego historie a na końcu poznać IMIĘ to był by już HARDCORE !!!

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
A mi się granie jakiś nowym wsiunem nie uśmiecha.
Po stokroć wolałem grać Bezimiennym i jestem pewien, że nowy bohater nie przypadnie mi do gustu.
znowu byłby jakiś beznadziejny pomysł z amnezją, przy której straciliśmy nasze umiejętności i z legendarnego bohatera jesteśmy nikim? To już było by zbyt naciągane...

To już nie pamiętasz jak PB rozwiązało sytuację przy G3? Bohater nie stracił wszystkich umiejętności i od początku był silnym wojownikiem. Tak samo można by zrobić w przypadku Arcanii.

odkrywać jego historie a na końcu poznać IMIĘ to był by już HARDCORE !!!

Po cholerę? Na pewno jednym z powodów, dla których tylu polubiło postać Bezimiennego, jest to, że właśnie był BEZIMIENNY. Dawanie mu jakiegoś imienia z którym się urodził, na koniec gry, byłoby głupie.

Vendetta

Deathproof
VIP
Bezimienny nie ma imienia, aby gracz mógł się z nim utożsamiać.

Mi też nowy bohater nie przypadnie do gustu...

Charmed00345

New Member
Moim zdaniem to trochę ciekawsze kierować innym bohaterem lecz zawsze grałem bezimiennym i się do niego przywiązałem, wolał bym żeby dalej bezimienny działał ;)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Nowy bezimienny nowe zadania dziwna fabuła z nim związana.
Ogólnie czytając po zapowiedaich na innych stronach ma Byc nowy Bezimienny który jest rybakiem i objawił mu sie Innos że stary Bezimienny został opętany prze śniacego. Wedlug mnie to troche naciągane.

Osobiście nie ciesze sie na wieśc o nowym bezimiennym LECZ starzy znajomi (lee gorn lester milten diego i inni ) pomoga naszemu nowemu bezimiennego obalić z tronu starego beziego. Według mnie lepszy podejściem byłby pomysł żeby na początku wybrać jedną z przyjaciół beziego ( milten diego gorn lester ) by nim pokierowac oraz sprowadzić starego beziego na dobrą strone.Beziemienny rybak za bardzo mi nie odpowiada.

tomisakis

Whiskas
VIP
szkelo ty powinieneś pracować przy grach.Znakomity pomysł.JA osobiście wziąłbym gorna albo diego.Gra byląby naprawde ciekawa i kontynowała poprzednie czesci co sprzedało by się bardzo dobrze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom