Nowości!

Status
Zamknięty.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Za niecały miesiąć wejdzie w moje posiadanie nowy komputer i muszę przyznać że o ile w nowinakch technicznych jestem do przodu o tyle w grach do tyłu. Więc oc byście polecali z nowości które ostanio wyszły. Od razu mówię że mozecie pominąć Assasina, CoD 4 i Bioshocka bo to już przeszedłem jeszcze w polsce.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Thran

Che Świniara
Call of Duty World at War możesz kupić to dopiero przedsmak przed nowym CoD w naszych czasach.

Albo GTA IV, Saint's Row 2 więcej ci nie wymienię :p

szczurek

Menda serowa
Weteran
Mass Effect, na prawdę fajna gierka, wyszła z pól roku temu.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Mirror's Edge wydaje się być godne polecenia. Z tego co widziałem, całkiem fajna zręcznościówka :)

Vendetta

Deathproof
VIP
Burnout Paradise,
BattleForge, Bionic Commando, Red Alert 3 Powstanie, FEAR 2, GTA IV.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Far Cry 2
Mirror's Edge
Fallout 3
Prince of Persia
Fable 2

xenex

Member
CYTAT
Fallout 3

Gra dobra dla początkujących, łatwa w porównaniu do innych części Fallouta, nawet bardzo ;f
Z GTA IV więcej pieprzenia się niż to warte ;)
Z kolei STALKERY osobiście nie przypadly mi do gustu, ale w sumie Ty prosiłeś o gry nie ja :)

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
GTA IV dostałem od kobiety pod choinkę :). W Stalkera i Assasina już grałem. Z wszystkich proponowanych przez was gier poczytałem o

Fallout 3
Mirrors Edge
Prince Of Persia
Fable 2
Mass Effect

We wtorek będę miał offa to pójdę do sklepu z grami ze zwrotów i zobaczę za ile uda mi się je kupić. W edunburgu jest taki fajny sklep z grami które mają np błedy na pudełku albo w instrukcji i są czasem o połowe tańsze :).

Z wyrazami szacunku. Godfather

Thran

Che Świniara
God jeśli masz mieć konsolę to ci coś polecę z czystego serca.

Kupuj Halo 3 ! ta gra jest warta każdych pieniędzy poprostu nudzić się z nią nie będziesz no i oczekuj na Halo Wars bo też ciekawe ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom