Nowe Zaklęcia?

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Jakie byście chcieli nowe zaklęcia zobaczyć w grze i z jakiego typu :)
Wypowiadać się.
Oczywiście jak wszystkim, już chyba wiadomo będą nowe zaklęcia, czego możemy się dowiedzieć po tym, że będą też nowe bóstwa. Każdy Bóg inne zasady, a także nowe rodzaje broni i zaklęć. O duży zastrzyk nowych zaklęć nie ma co się obawiać. Osobiście czary Beliara nowe by się przydały :) I ciekawe czym autorzy nas zaskoczą w związku z nowymi bóstwami...
Fajnie będzie dostać całą paletę nowych czarów. Bo w G2 było ich stanowczo za mało....

rex

Member
Ja bym chciał napewno duplikacje ale tylko i wyłacznie stworzeń z którymi możemy walczyć żadnych ludzi nie! Poco nam by było naprzykład 2 Gornów? Bez sensu a jak sie ma 2 orków przynajmniej jest xp.
Kolejnym zaklęciem było by teleportacja w wyznaczone miejsce a nie tylko tam gdzie runa nam karze.
Ostatnią żeczą która bym chciał z seri zaklęć było by zaklęcie wojenne bardzo potężne a mówie tutaj o Armagedon wyobraźdzcie sobie jak atakuje cie ze 100 orków dajesz armagedon i jaka by była rzeźnia!

Koko

Member
żeczą

Hehehehehe xD.

Czary są nowe i owszem. Kilka starych ubyło, doszły nowe a resztę porozdzielali. Jak pewnie wiecie czary zostały podzielone na trzy grupy (dominacji, transmutacji i przyzywania, czy jak tam je przetłumaczą). Częśc dawnych czarów Innosa przeszło do Beliara (błyskawica na przykład). Nie wybróbowałem jeszcze wszystkich czarów, ale jak zawsze najbardziej przydatne są oczywiście Kula Ognia i Błyskawica (które w przyszłości byc może zastąpi Meteor i jakaś silniejsza błyskawica). Czary przyzywania są jak zwykle przydatne, można przyzwanym stworom rozkazywac a nawet dawac mikstury :). Czar transmutacji (czyli od Adanosa) mam tylko jeden i w dodatku nie działa :p (jest to zamiana w zwierzę, nie wiem czemu nie działa, ale nie czytałem opisu czaru więc narazie się nie dowiem). Fajnym czarem jest Soul Travel pozwalający wyjśc duchem z ciała Bezia i chodzic niewidzialnym po okolicy. Nie można nic robic, ale teren można pozwiedzac. Niestety komp mi przycina podczas tego czaru więc nie używam go za często. To narazie tyle, dodam jeszcze tylko, że Deszcz Ognia jest słabszy niż w poprzednich częściach, ale wygląda bardzo fajnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom