Nowe Tematy

Status
Zamknięty.

Khalid

Member
Nie wiem jak was, ale mnie strasznie denerwuje to, że niektórzy zakładają tematy(zazwyczaj bez sensu) nie logując się. Możnaby wprowadzić taką regułę jaka panuje na innych forach, a mianowicie: nie jesteś zarejestrowany/zalogowany= nie piszesz nowych postów/nie zakładasz nowych tematów.
Nie wiem co o tym sądzicie , więc piszcie tu swoje opinie...

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Khalid @ 25-08-2005, 23:05) Nie wiem jak was, ale mnie strasznie denerwuje to, że niektórzy zakładają tematy(zazwyczaj bez sensu) nie logując się. Możnaby wprowadzić taką regułę jaka panuje na innych forach, a mianowicie: nie jesteś zarejestrowany/zalogowany= nie piszesz nowych postów/nie zakładasz nowych tematów.
Nie wiem co o tym sądzicie , więc piszcie tu swoje opinie...
Po primo - Nikt twej zasady nie bedzie przestrzegał
tongue.gif

Po drugie - jeżeli Admin nie wymusił rejestracji przed założeniem tematu to pozwolił na pisanie gościa wiec dlaczego tobie to tak przeszkadza?
Pomysł wydaje mi się głupi i nie potrzebny
tongue.gif

szczurek

Menda serowa
Weteran
Myśle że to jednak powinno zostać, gdyż gdy przychodzi jakiś nowy user, to zanim się zarejestruje/zaloguje/napisze pierwszego posta, to chce sie oswoić z forum, zobaczyć jakie panują obyczaje itp. Te tematy które denerwują nas wszystkich są zazwyczaj szybko wyłapywane przez Mo(u)deratora i zostają nam usunięte z pola widzenia. Jeśli Tobie osobiście jakiś temat sie nei podoba, to nie otwieraj go - problem z głowy :]

s_e.b_a

Active Member
Z tym, że takie tematy to najczęściej jednorazowe pytanie o dany problem. Osoba, która zakłada taki temat nie jest zainteresowana aktywnym życiem na forum tylko chce wiedzieć, co ma zrobić w danej sytuacji.

Myślę, że dobrze jest tak jak jest. Nie, sądze aby forum potrzebowało kolejnych kilkudziesięciu userów z liczbą postów wahających się pomiędzy 0 a 5.

Khalid

Member
Dzięki, że wyraziliście wasze opinie... ale skoro tak sądzicie to może i macie racje...
Możecie zamknąć temat jeśli uważacie, że jest bez sensu
tongue.gif

Glifion

Hitman
Weteran
Taki problem, poruszany był przynajmniej trzy razy... i za każdym razem był odrzucany. Toteż nie sądzę, żeby teraz mogło być inaczej, a wytłumaczenie takiej decyzji "ktoś może mieć jedno pytanie i potrzebuje szybkiej pomocy, dlatego nie sądzę, żeby się rejestrował"

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom