Ciekawie wygląda...fajna szata graficzna,te paski mnie zainteresowały Ale raczej nie mnie to oceniać...
PS:Zrobiłeś to sam z siebie czy na czyjeś polecenie?;pp
EDIT:nie macie koloru;p A więc i nie macie rangi;p
Cóż, rangi są całkiem ładne, nie znam się na grafice, może i się natrudziłeś, ale te obecne są wystarczające.
Tak czy siak, to było chamskie - jesteś Najemnikiem, a nie zrobiłeś rangi dla Buntowników. -_-
Cóż, rangi są całkiem ładne, nie znam się na grafice, może i się natrudziłeś, ale te obecne są wystarczające.
Tak czy siak, to było chamskie - jesteś Najemnikiem, a nie zrobiłeś rangi dla Buntowników. -_-
Prosto z mostu. Mnie się nie podoba.
Powinny być trochę "wtopione" w tło, tzn. mogłaby być jakaś tekstura pod tym. Bo to brzydko wygląda- tło ciemne i jasny żółty kolor. Napis jest według mnie mało czytelny.
Nie bierz tego do serca, to jest tylko moje zdanie.
To ja także wypowiem się prosto z mostu.
Te i aktualne nie pasują w ogóle do forum.
To powinno być w połowie ciemni i kolorowe
Jak ogólnie nie znam się na grafie, więc nie bierz tego do siebie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.