Nowe Bronie I Przedmioty Z G3!

Status
Zamknięty.

Chitos

Debile
Piszcie jakie byście chcieli bronie i przedmioty zobaczyć w G3!Na przekład:
-Nóż i Topur do rzucania(jedno- lub kilku- razowy)
-Łańcuch z ,,końcówką" maczugi(ala Gladiator
biggrin.gif
)
-Może Magiczne Wybuchające Strzały i Bełty

A i czy będzie jakiś Super Ważne Przedmiot , jak Oko Inossa?

A teraz wy piszcie!!!

Pozdrawiam

Robinhood

Member
Ja bym bardzo chcial zeby znowu byl Gniew innosa tylko moze jeszcze z jakims dodtakiem swietym plomienim innosa albo z czyms takim i topory oraz oszczepy do rzucania byly by dobre

Temat podobny do tego był, ale tamtem chyba byłtrochę inny. Ten "łańcuch z końcówką maczugi" to chyba korbacz, ale takie bronie też bym chciał. Ja chciałbym oprócz tego :
- Noże-sztylety-topory itp. do rzucania
- ważne artefakty związane z bogami
- dłuższe bronie, na przykład halabardy ale takie długie a nie takie króciutkie jak w Gothicu 2, włócznie itp.
- kołczany, pochwy na miecze, o ile byłyby traktowane jako przedmioty
- nowe mikstury
- nowe czary
- nowe bronie
- bronie, w które można wkładać klejnoty, runy, (to jest w Diablo
tongue.gif
) na przykład włożymy do miecza runę i już oręż jest silniejszy, i by bronie mogły zamrażać, mieć dodawane obrażenia od ognia, błyskawic, lodu itp., wiem że były podobne rzeczy, np. Uriziel i Szpon Beliara, ale chcę tego więcej
- bronie Paladynów, na przykład magiczne miecze
- lance, piki itp., którymi można by było walczyć na koniach (jeśli będą)
To by były ważniejsze rzeczy
tongue.gif
.

EdGaR

Member
No to tak :
---> broń miotana np. sztylety, toporki,
---> broń do jazdy na koniach jeśli będą np. lanca,
---> jakieś ulepszanie mieczy np. wkucie do miecza oka innosa
tongue.gif
,
---> nowe czary,
No i to tyle.
tongue.gif

Jakie bronie bym chciał , wiec tak np. bronie typu Uriziel , czyli dodające obrażeń od magii , także bronie do których była by mozliwość wprawienia runy , to by było dopiero coś
biggrin.gif
(strzelamy do przeciwnika z miecza , a jak się zblizy to normalnie ciachamy) , no oczywiscie też jestem za takimi toporkami do rzucania czy coś w tym stylu , o a może jeszcze jakieś buławy czy włócznie , zresztą po co się rozpisywać i tak to nic nie zmieni i tak twórcy gry dadzą to co im bedzie się podobać.
laugh.gif

Archimonde

Member
Ja bym chciał:
- bronie długie jak włócznia, pika, halabarda (do walki z konnicą, jeśli będzie)
- bronie kultury starożytnych Chin jak katany, kije zakończone ostrzami itp.
- coś dla prawdziwych magów jak laski, różdżki (laski które pozwalają na atak wręcz
i rzucanie czarów bez straty many, np. Laska Ognia pozwala rzucać Kulę Ognia itp.)
- możliwość wkuwania, tak jak w Diablo klejnotów do broni co podnosi ich
współczynniki.
- broń do walki na koniu jak lance itp.
- możliwość walki dwoma brońmi naraz.
- możliwość zaatakowania kilku przeciwników na raz, a nie podświetlonego
dry.gif

(wykonujemy efektowny obrót z cięciem, a ranimy jednego wroga. :evil:)
- hełmy i tarcze.

Pozdrawiam.

viqux

Member
Ja bym chciał:
- Gdyby podczas jazdy konnej miało się oszczep i można było w jeździe nim rzucać.
- Gdyby podczas jazdy konnej można było walczyć mieczem.
- Możliwość rzucania sztyletów i tym podobnych rzeczy, przy walce z przeciwnikiem.
- Możliwość posiadania tarczy i np. mozliwość walnięcia nią przeciwnika w twarz podczas walki.
- Możliwość dźgnięcia przeciwnika nożem w brzuch, żeby np. miecz wystawał po drugiej stronie.
- Fajny by był miecz samurajski i możliwość uczenia się nim walki (chociaż w sumie to by już było przedobrzenie)

Pomysł z tymi klejnotami za bardzo mi się nie podoba bo to było by zerżnięte z diablo, lepirj niech wymyślącoś podobnego np specjalne części częsci do miecza które np. zmniejszały by wage lub wymagania.

Ja najbardziej chciałbym zobaczyć w g3 włucznie którą można walczyć w ręcz i żucać (z umiej. skradania by się fajnie rzucało
biggrin.gif
zakraść się na tyły wroga i go po cichu wykończyć
laugh.gif
laugh.gif
)

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
QUOTE (Chitos @ 15-06-2005, 18:14) Piszcie jakie byście chcieli bronie i przedmioty zobaczyć w G3!Na przekład:
-Nóż i Topur do rzucania(jedno- lub kilku- razowy)
-Łańcuch z ,,końcówką" maczugi(ala Gladiator
biggrin.gif
)
-Może Magiczne Wybuchające Strzały i Bełty

A i czy będzie jakiś Super Ważne Przedmiot , jak Oko Inossa?

A teraz wy piszcie!!!

Pozdrawiam
Co to wogóle za temat ??? boże drogi !! ok ale się wypowiem nie będe taki
biggrin.gif

Moje bronie to:
-Miecze typu Szpon Belliara
-Sztylety !!
-płonące szczały
-Broń do walki konnej
-walka dwoma mieczami naraz
-nowe runy
No i to chyba na tyle ~!

Shrat

Przywódca Magów
Powini zrobić bronie typu uriziela i szponu oraz jakieś magiczne strzały i bełty. Przydałby się też jakieś szpony, włócznie i może jakiś zaklęty pancerz albo inna cześć garderoby.

Shrat

Przywódca Magów
Powini zrobić bronie typu uriziela i szponu oraz jakieś magiczne strzały i bełty. Przydałby się też jakieś szpony, włócznie i może jakiś zaklęty pancerz albo inna cześć garderoby.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Ja bym chciał może miksturki wybuchające (tak ala Diablo, ale to by było fajne), może jakieś halabardy (ale nie takie jak w NK, że dają taki topór tylko taką normalną), może jakiś korbacz, procę (
biggrin.gif
), chciałbym żeby były takie magiczne miecze które mozesz sam robić (takie że np. robisz miecz i idzesz z tym do maga, a on daje do niego 5 zr. czy jakoś tak). To chyba na tyle (na razie
biggrin.gif
). No i jeszcze jedna rzecz:

QUOTE -Łańcuch z ,,końcówką" maczugi(ala Gladiator
biggrin.gif
)

Łańcuch z ,,końcówką" maczugi to chyba kotbacz, ale nie jestem pewien
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif

Pozdrawiam

QPer

New Member
Ja cieszyłbym się, gdyby można było kompletować zbroję częściami (i je wedle swojego uznania mieszać), np. nagolenniki, hełmy, naramienniki, itp. - tak jak to miało miejsce w Morrowindzie. Według mnie powinny pojawić się nowe rodzaje broni - nie tylko miecze, topory, kusze i łuki, ale również halabardy, sztylety itp. Nie wspominają już o nowych miksturach, ziołach. Ciekawiej byłoby, gdyby stworzono jakieś księgi ze sobą powiązane opowiadające np. o historii królestwa (ala Chromanin z pierwszej części).

Volvagia

Member
QUOTE (QPer @ 16-06-2005, 21:10) Ja cieszyłbym się, gdyby można było kompletować zbroję częściami (i je wedle swojego uznania mieszać), np. nagolenniki, hełmy, naramienniki, itp. - tak jak to miało miejsce w Morrowindzie. Według mnie powinny pojawić się nowe rodzaje broni - nie tylko miecze, topory, kusze i łuki, ale również halabardy, sztylety itp. Nie wspominają już o nowych miksturach, ziołach. Ciekawiej byłoby, gdyby stworzono jakieś księgi ze sobą powiązane opowiadające np. o historii królestwa (ala Chromanin z pierwszej części).
Wiesz powiem ci jedno jakbys byl zapalonym podajaranym i tak dalej fanem gothic to bys wiedzial ze cos takiego jest tak mi sie zdaje a tak wogole to popatrz na screnny one ci powiedza

212bx.jpg

Juz zadowolony teraz ja sie wypoiwiem krotko:

Chcialbym zeby w g3 bylly najrozniejsze bronie takie jak miecz ktory zieje ogniem no ze zieje ale jakby jest podpalony i zadaje dwa razy wieksze udezreznia [magiczny mieczyk to ma byc
tongue.gif
]. I ze jak uderzy to ofiara sie na chwile podpala. Albo zbroje ktore sa wyglancelowane
rolleyes.gif
na maksa. Jakies piedolki babskie swiecidelka takie tam no wiecie jak ktos lubi
laugh.gif
. Kusze chcialbym by byly zajefajne by posiadaly [teraz fantazjuje] mozliwosc udezrenia 4 beltami naraz a zeby belty byly roznego rodzaju jak metalowe now weiecie
biggrin.gif
. I to bedzie na tyle oczywiscie jest tego wiecej ale niechce mis ie pisac narx pozdro wszytskim.

QPer

New Member
Szacunek. To co widzę na screenie to jakiś mod do Gothica 2? Nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego. Ale tu przecież mówimy o G3 prawda?

Haldir

Member
Ten screen to sciema wyszedł razem z takim łucznikiem, jeszcze przed filmikiem o ścierwojadzie. Nie widzisz ze to jest przerobione z G2+NK ?? Ktos doorysował sbroje tarcze i ekwipunek
dry.gif
. A zeby nie był offtopic to wypowiem sie

--- piki halabardy, włocznie--- tak by mozna było trzymac przeciwnika na odległosc
--- toporki do rzucania--- popieram ten pomysł, ale wole łuki
biggrin.gif

--- dobrze zeby mozna było zatruwac bronie, czy strzały.
--- a co do samurajskich mieczy, to wolałbym je zostawic tam gdzie były a nie wrzucac niepotzrebnie to Gothica
--- wiecej map z ciekawostkami
--- i takie specjalne noze,, sztylety, krótkie miecze to zabijania jednym cioem po skradaniu sie
cool.gif

Rajca

Member
-bron dystansowa- kusza magiczna rzecz jasna, lub kusze rużne w zależności od bełtów(np.metalowy, drewniany, z magicznej rudy)
- bron w zwarciu- dwa sejmitary takie jak ma Drizzt Do'Urden(czyli jeden lodowy, przeciw demonom, drugi informujacy nas o wrogu[coś w podobie żądła froda]), i inne miecze z możliwościa wkucia runy
- zbroje- komplatowane i przydałoby sie muc ściągnąc z ofiary jej zbroję, plus wszelkiego rodzaju umagicznienia
- magia- taki mój wymysł: niewolnicy- czyli czar dający nam władzę nad innymi ludzmi na jakis określony czas, tylko nie tak jak kontrola umysłu, nie to by były całe rzesze ludu i każdy by cie słuchał i robił dosłownie wszystko co mu rozkarzesz
- a i jeszcze jakieś toporki lub sztleciki do rzucania

Kan

Member
QUOTE Wiesz powiem ci jedno jakbys byl zapalonym podajaranym i tak dalej fanem gothic to bys wiedzial ze cos takiego jest tak mi sie zdaje a tak wogole to popatrz na screnny one ci powiedza

A ty jakbyś chociaż parę chwil przeznaczył na to co się dzięję na foróm to byś wiedział że temat z tym screenem już był i wszyscy zwietszyli ze to lipa
dry.gif
.

A jak chodzi o temat to:
- Piki
- Włucznie
- Chalabardy
- Różne rodzaje sztyletów
- Katany
ph34r.gif

- Klingi
- noże do żucania

QPer

New Member
QUOTE QUOTE
Wiesz powiem ci jedno jakbys byl zapalonym podajaranym i tak dalej fanem gothic to bys wiedzial ze cos takiego jest tak mi sie zdaje a tak wogole to popatrz na screnny one ci powiedza

A ty jakbyś chociaż parę chwil przeznaczył na to co się dzięję na foróm to byś wiedział że temat z tym screenem już był i wszyscy zwietszyli ze to lipa dry.gif .

Ja na tym forum jestem dopiero od kilku dni i na prawdę nie wiedziałem, że ten screen to lipa (wiele ostatnio słyszy się o różnych modach, więc kto wie...). Jeśli moje pytanie było nie na miejscu to przepraszam
sad.gif
.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom