Nonsensopedia

Status
Zamknięty.

bnfanx

Member
Na nonsensopedi można znaleźć wiele śmiesznie napisanych definicji o różnych osobach, rzeczach czy też o czymś innym.
Teksty typu Hitler też był Emo bądź animowany gif pokazujący Hitlera który zajada się arbuzem naprawdę potrafią rozbawić do łez.
Z resztą co będę mówił, sprawcie sami.

Nonsensopedia> Klik

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
stornę odkryłem jakiś czas temu. to prawda artykuły na niej zawarte doprowadzają mnie do łez. teksty są napisane bardzo przystępnie i zabawnie, niekiedy z drobnymi przekręceniami nazw. a co do reszty strony, taka wikipedia tyle że na odwrót, a skoro cenię sobie użyteczność jednego i drugiego to duży plus. minusem jest brak niektórych zagadnień, które mogłby nam dostarczyć kolejnych, sympatycznych chwili śmiechu i radości. idealna konkurencja dla wikipedii :p. bardzo polcem artykuły o emo, metalach, gothic, CS i tibi.. przednia lektura :D

triox

Member
CYTAT(bnfanx @ 29-11-2007, 19:04) [snapback]160633[/snapback]
Na nonsensopedi można znaleźć wiele śmiesznie napisanych definicji o różnych osobach, rzeczach czy też o czymś innym.
Teksty typu Hitler też był Emo bądź animowany gif pokazujący Hitlera który zajada się arbuzem naprawdę potrafią rozbawić do łez.
Z resztą co będę mówił, sprawcie sami.

Nonsensopedia> Klik

ale jaja no takie odlotowej strony niewidzialem pozdro i dziex za nice stronke

E

Electric_Dragon

Guest
Dobry serwis cbędący idealnym zaprzeczeniem WIkipedii. Rzeczywiście tekst o Emo dobry jest :). Coś mi się wydaję że serwis będzie się rozwijał, bo Polacy lubią śmiać się. Chociażby serwis "joemonster". Takie przyswajanie informacji n wesoło jest bardzo dobre. Moja ocena to 7/10. Więcej artykułów, więcej zagadnień a będzie miał się cym szczycić .

Blair

Członek #RN
VIP
Niezła ta strona jest. Przyznam, że przy niektórych artykułach naprawdę się uśmiałem ;)
Chyba kiedyś coś dopiszę od siebie ;)

Wysoki93

Active Member
Wg. mnie to jest to suuper strona :lol:
Wiecie co mnie bardzo zaciekawiło??
"Czy jest jakiś artykuł o Gothicu?"
Otóż jest.
Po przeczytaniu tego artykułu będziecie mieli pewnie podzielone opinie...

Vullin

Feainewedd
Genialna stronka, bardzo mi się podoba. Brawa dla autorów za pomysł : ) Można się nieźle uśmiac. Będę z ciekawością śledził rozwój tego portalu : )

Bubda

Member
Świetna stronka. Uśmiałem się nieźle czytając ją. Pokazałem ją wsyztskim kumplom i teraz mamy niezły ubaw:D

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Znam tą stronę już jakiś czas i muszę przyznać, że czasami potrafi mnie nieźle rozbawić, jednak niektóre „definicje” sięgają niestety dna. Wartościowa strona to na pewno nie jest, ale czasem zdrowo jest się pośmiać, a jeśli trafi się na dobre hasło to jest to śmiech „z klasą” ;p

Pandrodor

Member
Nom... fajna strona, można się pośmiać z niektórych definicji, np. gothica :D (właściwie to ten post niechcący walnąłem i muszę edytować :D )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom