Idę jutro do kina na Nieznajomych, jednak cenie swoje pieniądze to jestem ciekaw czy faktycznie warto iść na ten film.
Był ktoś z Was już może na tym w kinie, lub oglądał na kompie?
Czy trzyma w napięciu itd,
Widziałem zwiastun filmu. Musze powiedzieć że był ciekawy. Myśle ze sie wybiore. Premiera wychodzi na 12 września. A ty Kacperex już jutro idziesz?? Jak to?
CYTAT(Karpielek @ 13-09-2008, 20:34) index.php?act=findpost&pid=196260
Widziałem zwiastun filmu. Musze powiedzieć że był ciekawy. Myśle ze sie wybiore. Premiera wychodzi na 12 września. A ty Kacperex już jutro idziesz?? Jak to?
Normalnie jutro, jutro jest 14 września a u mnie w multikinie film jest od wczoraj
No rzeczywiście! Chyba straciłem rachube czasu Może to dlatego że minęło już 2 tygodnie szkoły. Wiec myśle że wybiore sie dzisiaj na film. Ale ten czas szybko leci.
Byłem, widziałem, polecam.
Film nie jest tępą siekanką ludzkich organów. fabuła szału nie robi, ale ogólnie film robi klimat grozy.
Przewidywalny od początku do końca ale concept ciekawy.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.